More

  Verliep de trapproef op ‘Expeditie Robinson’ tussen Farah en Dennis oneerlijk: trappen stonden verder uit elkaar

  Advertentie

  -

  De zesde aflevering van ‘Expeditie Robinson’ bevatte een spannend duel op wraakeiland tussen Dennis en Farah. Aandachtige kijkers zagen dat de trappen van Dennis verder uit elkaar stonden. Zorgde dat voor een oneerlijke exit? 

  Spoiler alert: lees niet verder indien je de aflevering nog moet bekijken.

  Op ‘Expeditie Robinson’ betekent eruit gestemd worden op de Eilandraad, niet meteen een retourticket naar België of Nederland. De ‘losers’ worden namelijk naar Wraakeiland gestuurd, waar ze het met z’n tweeën tegen elkaar opnemen in een duel. Het gaat steeds om dezelfde proef waar de twee kandidaten zo lang mogelijk op tegenover elkaar geplaatste trappen moeten blijven staan.

  Enkele afleveringen geleden werd Farah door haar team weggestemd en kwam ze op Wraakeiland uit tegenover Aisha. Farah speelde Aisha weg en ook haar opvolgster Liesbet werd naar huis gestuurd. Dat deed Farah mede ook door de andere kandidaat uit te hongeren: zo heeft ze de kist met eten leeggemaakt en op allerlei plekken voedsel verstopt, zodat de andere kandidaat uitgeput raakt.

  Trappen verder uit elkaar

  Afgelopen week werd Dennis door een complot van het Vlaamse team weggestuurd en daardoor ontstond de verwachting dat de sterke Dennis, Farah naar huis zou sturen. Dat gebeurde niet en aandachtige kijkers merkten op dat de trappen van Dennis verder uit elkaar stonden, dan die van tegenstandster Farah.

  In de volgende aflevering neemt Farah het op tegen Eva, zij werd door haar kamp weggestemd. Dat is volgende week donderdag te zien op VIER.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer