More

  © Grid

  Veilige concerten tot 800 personen op GRID, Linkeroever: Arno, Hooverphonic, Niels Destadsbader en Tourist LeMC

  -

  Met GRID zal het deze zomer niet stil zijn in Middenvijver op Linkeroever. Daar strijkt GRID neer, een concept dat een veilige ruimte zal bieden voor muziek, theater, dans en comedy. Onder andere Alex Agnew, Arno, Gabriel Rios, Hooverphonic, Mama’s Jasje, Niels Destadsbader, Novastar en Tourist LeMC treden er op.

  UPDATE: GRID zal niet doorgaan door tweede golf

  2020 zal dan toch een zomer vol live muziek, theater, dans en comedy worden. Met de steun van EventFlanders en Stad Antwerpen strijkt het eerste GRID podium neer in Antwerpen. GRID is een nieuw concept dat de hele zomer lang een podium zal bieden aan een brede waaier van Vlaamse artiesten en biedt overdekte zitplaatsen aan 400 tot 800 bezoekers op veilige afstand. 

  “Vanaf de lancering van het Covid Event Risk Model is de eventsector in ons land massaal aan de slag gegaan om zelf een kleinere en veilige editie van hun evenement te organiseren. Helaas is dat niet voor alle organisatoren mogelijk of haalbaar. Daarom verwelkomen wij het GRID-initiatief dat een veilig podium biedt en waar verschillende artiesten en organisaties beroep op kunnen doen deze zomer. Zo kunnen we de artiesten en het publiek toch nog samenbrengen in een zomer vol evenementen”, zegt Vlaams minister van Toerisme Zuhal Demir in een persbericht.

  Van 30 juli tot 31 augustus

  GRID, dat zijn een hele zomer lang zittende concerten op veilige afstand. De live optredens op het GRID podium gaan van start op 30 juli te Middenvijver, Antwerpen – Linkeroever met een capaciteit van 400 bezoekers, vanaf 1 augustus worden dat er 800. Bij aankoop van een ticket boeken bezoekers telkens een eigen vak in het ‘grid’ dat voor het podium ligt. Zo’n vak kan betreden worden met twee of meer personen uit een bubbel. Op die manier vormen alle bezoekers samen het veiligste ‘grid’ van het land. 

  De eerste namen die op het GRID-podium zullen verschijnen zijn: Alex Agnew, Arno, Gabriel Rios, Hooverphonic, Mama’s Jasje, Niels Destadsbader, Novastar en Tourist leMc. GRID stelt zijn podium open voor grote en kleine artiesten en blijft naast de huidige line-up op zoek naar meer. 

  Tickets voor de optredens zijn vanaf nu te koop via grid.live.

  BronPB
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie