More

  Vandaag start nieuwe zender ‘CAZ 2’: topseries en meer

  Advertentie

  -

  Elke dag Vlaamse en internationale series. Dat is wat de kijker vanaf nu maandag, 2 maart 2020, mag verwachten op de nieuwe seriezender CAZ 2. Zo zullen voor het eerst de Walter Presents-series – tot nu toe enkel online te bekijken via VTM GO – op een lineaire zender te zien zijn. CAZ 2 brengt ook reeksen als Clan, Cordon en Mr. Robot, vaak met verschillende afleveringen op één avond na elkaar. 

  CAZ 2 neemt vanaf maandag 2 maart het lineaire signaal over van VTM KIDS Jr. De kijkers van VTM KIDS Jr. kunnen vanaf die dag terecht op VTM KIDS dat programma’s van VTM KIDS Jr. overneemt. Dankzij een samenwerking met Nickelodeon en Nick Jr. wordt het aanbod op VTM GO uitgebreid met titels zoals SpongeBob SquarePants, een Snufje Magie en Huize Herrie.

  Wat mag de kijker elke dag verwachten?

  Elke weekdag brengt de zender een Vlaamse topreeks naar het scherm. Op maandag staan er bij CAZ 2 misdaadreeksen op het programma. Dinsdag- en woensdagavond zijn voor Walter Presents: Walter Iuzzolino, een gepassioneerde Italiaanse dramafan, gaat wereldwijd op zoek naar de beste niet-Engelstalige fictiereeksen. Donderdag mag de kijker zich verwachten aan actiereeksen, vrijdag fantasy & horror en in het weekend is het tijd voor een portie drama.

  Beeld ter illustratie

  Zo ziet de eerste week van CAZ 2 eruit

  Op maandag trapt CAZ 2 om 18.20 af met de Vlaamse dramareeks Cordon. Om 20.40 staat de Amerikaanse misdaadreeks Snowfall op het programma. De zender heeft voor de kijker maar liefst vier afleveringen na elkaar in petto.

  Dinsdag- en woensdagavond brengt CAZ 2 vanaf 20.40 de Walter Presents-series Fugitives, een Chileense HBO-reeks, en de Argentijnse titel The Cleaning Lady. Op donderdag is het tijd voor de Amerikaanse actiereeks S.W.A.T. en op vrijdag de Amerikaanse horrorreeks Blood Drive.

  In het weekend is het nostalgie ten top. CAZ 2 start op zaterdag 7 maart met een Dawson’s Creek-marathon. Het weekend wordt op zondag afgesloten met de filmthriller Shadow Island Mysteries: Wedding for One, gevolgd door de Amerikaanse comedy/dramareeks Girlfriends’ Guide To Divorce.

  CAZ 2 is te vinden op kanaal 23 (Telenet), kanaal 18 (Proximus) en kanaal 19 (Orange)

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer