More

  ‘Vandaag over een jaar’ met Cath Luyten is terug vanaf donderdag 19 december: “Er wordt gezwoegd en gezweet, gelachen en gehuild.”

  Advertentie

  -

  Vanaf donderdag 19 december ontvangt Cath Luyten in het nieuwe seizoen van ‘Vandaag over een jaar’ wekelijks een aantal gewone Vlamingen die op één jaar tijd iets bijzonders wilden realiseren. Zowel grote als kleine plannen passeerden de revue, maar zij hadden een ding gemeen: elke geportretteerde ging vastberaden voor zijn of haar doel, dat hun leven zou veranderen.

  Bij Cath komen ze vertellen over hun plannen. Eén jaar – maar slechts enkele seconden op televisie – later wandelen ze de studio weer binnen en komen Cath en de kijkers te weten hoe het gelopen is. Samen met de kijkers en met haar gasten herbeleeft Cath de belangrijkste momenten uit hun bewogen jaar. Van een medaille halen op de Olympische jeugdspelen tot leren fietsen, een kindje adopteren of doorbreken als zangeres, bij Cath vertelt elke gast met passie over zijn of haar doel.

  Cath Luyten: Ook tijdens het draaien van het tweede seizoen van ‘Vandaag over een jaar’ stond ik versteld van het doorzettingsvermogen van mijn gasten. Ik mag tien weken lang luisteren naar de wensen en de dromen die zij koesteren en toon met enige fierheid het resultaat van hun wilskracht. Er wordt gezwoegd en gezweet, gelachen en gehuild. Met als resultaat: warme televisie. Niet iedereen slaagt in zijn opzet en soms komen de mensen met een klein hartje de studio binnen. Maar de voldoening van het proberen alleen al zet de kijker thuis misschien wel aan om ook de stap te ondernemen om een lang gekoesterde droom na te jagen. Wie weet vandaag al. Of over ’n jaar.

  ‘Vandaag over een jaar’: vanaf 19 december elke donderdag om 20.40 uur op Eén

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer