Vanavond grote liveshow Rode Neuzen Dag: Wat mag je verwachten?

© VTM

© VTM

Vanavond is het tijd voor de grote slotshow van Rode Neuzen Dag. De goededoelenactie van VTM, Qmusic, HLN en Belfius bereikt zo zijn orgelpunt. In een live-uitzending wordt bekendgemaakt hoeveel geld er werd ingezameld.

Deze vierde Rode Neuze Dag focust op scholen. “Scholen zijn de plek waar jongeren de meeste tijd doorbrengen en we speelden in op de nood om hen psychisch, fysiek en sociaal sterker te maken. Hoeveel projecten scholen juist kunnen opzetten en hoeveel jongeren we kunnen helpen, weten we op het einde van de show vrijdag. Hopelijk kunnen we samen met Vlaanderen genoeg geld inzamelen om alle projecten van Rode Neuzen Dag 2019 in de scholen effectief te realiseren”, aldus Rode Neuzen-ambassadrice Birgit Van Mol.

© VTM

Liveshow bij VTM met Niels Destadsbader en An Lemmens

‘Rode Neuzen Dag: De Liveshow’ start om 20.40 bij VTM. An Lemmens en Niels Destadsbader presenteren een show vol humor met heel wat bekende gasten, waarvan sommigen in een rol kruipen die we niet van hen gewoon zijn. Zo zouden we onder andere een rappende Jens Dendoncker te zien krijgen en een zingende Ruth Beeckmans. VTM belooft ons ook sketches van ‘Wat Als?’, ‘De Luizenmoeder’ interventies van Nathalie Meskens in de huid van Frances Lefebure.

Verder ook: Willy Sommers die ingezonden kinderquotes op muziek zet en een cheerleadende Olga Leyers, die live haar finaleduel aangaat voor Beat VTM. Natuurlijk passeren ook de leukste Rode Neuzen acties de revue en tellen An en Niels alle binnengelopen bedragen van alle knotsgekke, doodserieuze, maar vooral hartverwarmende acties op.

© VTM

Rode Neuzen Dag XL in het Sportpaleis

Tijdens de grote liveshow schakelen An en Niels ook een paar keer over naar collega’s Jonas Van Geel en Koen Wauters in het Sportpaleis. Daar organiseert Qmusic Rode Neuzen Dag XL om alle actievoerders te bedanken. Ook daar belooft het een heus feestje te worden met optredens van o.a. Mabel, Laura Tesoro, Gers Pardoel en K3. Het einde van de liveshow bij VTM zal ook op een reuzenscherm te zien zijn in het Sportpaleis. Zo krijgen de 15.000 toeschouwers daar ook het eindresultaat van Rode Neuzen Dag 2019 mee.

Qmusic maakt die dag voor de laatste keer Rode Neuzen Radio. Vanaf 9 uur zijn Maureen & Matthias te horen en vanaf 13 uur maken Bart-Jan & Sarah Rode Neuzen Radio. Vanaf 16 uur nemen Maarten & Dorothee het over, live vanuit de inkomhal van het Sportpaleis, gevolgd door Sam, Inge & Wim om 18 uur. Van 20 uur tot middernacht maakt Joren Carels radio vanuit de inkomhal van het Sportpaleis.

Kleurt Vlaanderen helemaal rood? Dát weten we op het einde van de live-uitzending van Rode Neuzen Dag nu vrijdag om 20.40 bij VTM. 

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in