More

  Undercover seizoen 2 ook in België op Netflix (en niet meer via VRT NU)

  © VRT/NyklyN

  Undercover seizoen 2 ook in België op Netflix (en niet meer via VRT NU)

  -

  Belgische fans van Undercover kunnen het tweede seizoen van de reeks bekijken op Netflix. Eerder verscheen de serie al op Eén en wereldwijd op Netflix.

  In september 2020 verscheen het langverwachte tweede seizoen van hitserie Undercover op Eén. De reeks met onder meer Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers en Elise Schaap kon sinds de aflevering op grote belangstelling rekenen met steevast kijkcijfers die ver boven het miljoen gingen.

  Wie de reeks op Eén gemist heeft, krijgt vanaf vandaag een herkansing op Netflix. Want het tweede seizoen van de serie is er sinds woensdag 8 september integraal te bekijken. Hoe komt dat? Terwijl in Nederland de reeks al lang te streamen viel, moesten Belgische kijkers naar het streamingsplatform van VRT surfen. De rechten waren voor de Belgische markt – net zoals bij het eerste seizoen – in handen van Eén.

  Vandaag, ongeveer een jaar na de start van het tweede seizoen verhuizen ook de Belgische uitzendrechten van Eén naar Netflix en zo kunnen Belgische kijkers ook het tweede seizoen van de reeks op Netflix vinden.

  Tweede seizoen

  In het tweede seizoen gaat undercoveragent Bob Lemmens (Tom Waes) langs bij de country- en westernmanege van de broers Berger (Sebastien Dewaele en Wim Willaert). De heren lijken gewone, brave mannen, die houden van paarden, country en cowboyhoeden, maar in werkelijkheid houden zich bezig met illegale wapenhandel. Voor Bob worden het gevaarlijke tijden nu ook Ferry Bouman zich wilt wreken. Bovendien gaat Bobs dochter Polly op zoek naar het verleden en het werk van haar vader…

  Het derde seizoen van Undercover verschijnt dit najaar op Eén.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer