More

  Undercover 3 wanneer te zien? Vanaf 21 november op Eén en Netflix

  © NyklyN

  Undercover 3 wanneer te zien? Vanaf 21 november op Eén en Netflix

  -

  Het is nog twee weken aftellen en het nieuwe seizoen van Undercover start op Eén en Netflix. In het derde seizoen van de reeks moeten vijanden Bob Lemmens en Ferry Bouman samenwerken.

  Het belooft een spannend nieuw seizoen van Undercover te worden. Vanaf 21 november start het derde seizoen van de reeks op Eén en Netflix. Onder andere Tom Waes, Frank Lammers en Elise Schaap hernemen hun rollen als Bob, Ferry en Danielle. Dat is ook goed nieuws voor de fans van Ferry, want na een kleinere rol in het tweede seizoen zal het personage opnieuw meer te zien zijn.

  Zo komt Ferry dit seizoen vrij uit de gevangenis, maar zijn xtc-imperium is overgenomen door een Turkse bende. Tegelijkertijd wordt Bob geconfronteerd met een mogelijke rechtszaak en is hij niet langer een undercoveragent. Wanneer een andere undercover vermoord wordt, krijgt Bob een stiekem voorstel: hij kan zijn rechtszaak doen verdwijnen als hij opnieuw undercover gaat. Zijn doel: de verrader in de Turkse bende ontmaskeren. Hij neemt al snel de zaak aan om zijn leven opnieuw op de rails te krijgen, maar hij moet daarvoor samenwerken met zijn vijand Ferry. Het is iets wat beiden heren niet zint.

  Zullen ze samenwerken? Of steken ze een mes in elkaars rug? En kan Ferry Danielle opnieuw voor zich winnen? Het nieuwe seizoen is vanaf 21 november, elke zondag te zien om 20u35 op Eén en VRT NU. Nederlandse kijkers zien de reeks op Netflix.

  Check de trailer

  BronEén
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer