Two Door Cinema Club en Tristan naar [PIAS] NITES in Botanique

De Noord-Ierse indie pop-sensatie Two Door Cinema Club strijkt op donderdag 24 januari neer in de Botanique, ter ere van de [PIAS] NITES. Ook de Gentse Tristan is van de partij. 

Platenlabel [PIAS] pakt op donderdag 24 januari uit met een exclusieve show van Two Door Cinema Club en Belgische talent Tristan. Het platenlabel organiseert dit jaar zijn [PIAS] NITES in de Brusselse Botanique. Op het evenement programmeert het platenlabel steeds de beste artiesten uit eigen huis en dat is deze keer niet anders.

Two Door Cinema Club

Dit jaar zakt de Noord-Ierse indie pop band Two Door Cinema Club af naar Brussel, voor een exclusieve, intieme show. De afgelopen twee jaar tourde de band met hun nieuwste langspeler ‘Gameshow’. Deze zomer staan ze op tal van zomerfestivals, waaronder Rock Werchter. Afgelopen zomer tekenden ze een verse platendeal bij Prolifica Inc./[PIAS]. In 2019 staat vermoedelijk een nieuw album op het programma. De 22-jarige Gentse Tristan zal het voorprogramma verzorgen, eerder dit jaar bracht ze haar EP ‘Illusje’ en onlangs nog haar felgesmaakte single ‘Weslanda’ uit.

[PIAS] NITES op donderdag 24 januari in de Brusselse Botanique. De ticketverkoop start op14 december. Tickets & Info: www.botanique.be

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in