Twenty One Pilots nieuwe naam voor zaterdag 4 juli op Rock Werchter 2020

Nieuwe naam voor Rock Werchter 2020 dat van donderdag 2 tot zondag 5 juli in het Festivalpark in Werchter plaatsvindt. Groot muziekspektakel zal het zijn als Twenty One Pilots op zaterdag 4 juli zijn opwachting maakt. Hun energie is aanstekelijk, de show spetterend. Gisteren werd al bekendgemaakt dat Pearl Jam op donderdag 2 juli naar Rock Werchter komt. Snel meer.

Denk aan verkleedpartijen, een brandende auto, een drummende crowdsurf of een achterwaartse salto vanop een piano. Twenty One Pilots haalt alles uit de kast om de grote aanhang te entertainen. Met zijn tweeën. Josh Dun is drummer, Tyler Joseph zingt en speelt piano, ukelele en synthesizer. Op hun palmares: mondiale meezingers zoals ’Stressed out’, ‘Ride’ en ‘Heathens’.

Talrijke muziekprijzen en nominaties ook. Album ‘Blurryface’, dat 234 weken in de US charts prijkte, werd door Billboard uitgeroepen tot Rock Album of the Decade. Hun meest recente album ‘Trench’ (2018) debuteerde wereldwijd in de hoogste regionen van de hitlijsten. In 2014 stond Twenty One Pilots een eerste keer op Rock Werchter, vroeg op de dag in KluB C. Sindsdien hebben ze Paleis 12 uitverkocht en Pukkelpop afgesloten. Nu dus volgende zomer op Rock Werchter 2020!

De ticketverkoop voor Rock Werchter 2020 start op vrijdag 6 december om 10u. Alle informatie: rockwerchter.be

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in