More

  Twee studenten Hogeschool PXL schrijven aanstekelijke clubtrack ‘Stay Right There’

  Twee studenten Hogeschool PXL schrijven aanstekelijke clubtrack ‘Stay Right There’

  -

  Twee studenten van de Hogeschool PXL werkten samen voor de lancering van een aanstekelijke clubtrack. Stay Right There is onze Must Discover.

  De 22-jarige Maasmechelaar Tom Knarren (Tom Nash) schreef met zijn collegastudent Michiel Claes (Mike Rizado) uit Wijer een heerlijke clubtrack. Het duo studeert samen aan de Hasseltse PXL. “Michiel stuurde mij een berichtje met de vraag of ik hem feedback kon geven op zijn tracks. Dat was het begin van onze vriendschap. Die tips en dat advies evolueerde vrij snel in de gemeenschappelijke single Stay Right There“, legt Tom enthousiast uit.

  Voor Tom is het ondertussen zijn vierde single, voor Michiel is Stay Right There zijn debuut. Voor de song haalden ze inspiratie uit de lockdown. Tom legt uit: “Ik ben iemand die graag onder de mensen komt en die houdt van gezellige drukte. Door de beperkingen is het studentenleven behoorlijk zwaar, want buiten het volgen van de vaak online lessen, studeren en examens zijn er niet veel mogelijkheden om ons te ontspannen. Het is wachten op versoepelingen en het moment dat we terug kunnen genieten van feestjes en party’s.” Michiel vult aan: “Op een dansbare manier vertellen we het verhaal van jongeren die het best wel lastig hebben met de maatregelen en de stilstaande fase waarin hun leven al een tijdje is terechtgekomen. Wij spreken zelf uit ervaring, want zoals Tom het aangaf, zijn we als studenten en jongeren behoorlijk beknot in onze vrijheden.”

  Het was een negatieve periode, maar voor het duo wel een met resultaat. Stay Right There zet je aan het dansen en weet dankzij zijn knallende beats en de frisse vocalen je zo op te beuren. Een extreem aanstekelijke song, met een enorm radiovriendelijk karakter. Het zou ons niet storen om deze song op het eerste feestje na de pandemie door de geluidsboxen te horen beuken.

  Beluister Stay Right Here via jouw favoriete streamingdienst.

  Check ‘Stay Right There’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie