Twee Netflix-series om te bingewatchen

Het weekend komt eraan, koud en winters weer: perfect om te bingewatchen. Wij hebben twee series klaarstaan die jij kan Netflixen: ‘Wanted’ en ‘Paranoid’.

Wie dit weekend zin heeft in een netflix-marathon: geen nood! Wij hebben alvast twee series voor je bekeken en goedgekeurd voor een weekendje bingewatching.

Zin in actie, humor en twee geweldige vrouwen? 

Dan kunnen wij je ‘Wanted’ aanraden. ‘Wanted’ is een Australische serie, bestaande uit twee seizoenen. Je volgt Lola en Chelsea, twee totaal verschillende mensen. Lola een supermarktmedewerker en Chelsea een boekhoudkundige, de ene een sterke vrouw met ballen, de andere bijna een bang schaapje.

De vrouwen komen in de problemen wanneer ze aan hun bushalte worden ontvoerd, bijna onmiddellijk wil je de hele serie bekijken. Verwacht niet het meest ingewikkelde plot, maar een plot met veel problemen en af en toe wat humor.

Zin in een geweldige politiethriller? 

In ‘Paranoid’ krijgen we te maken met een moord in een klein dorpje, op een huisarts. We volgen hier vooral rechercheurs Alec, Nina en Bobby. Ieder met zijn eigen problemen, ook een grote rol voor een hilarische en over-enthousiaste Duitse rechercheur. Moord, brand en een groot complot met af en toe een beetje romantiek: ‘Paranoid’.

Beide series zijn te bekijken op Netflix. 

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in