More

  Twee studenten besmet met coronavirus aan VUB: lessen gaan vooralsnog door

  Advertentie

  -

  Op de Vrije Universiteit Brussel hebben twee studenten positief getest op het coronavirus. Dat heeft vooralsnog geen impact op andere studenten: de lessen gaan voorlopig door. 

  Twee studenten die terugkeerden van skivakantie uit Italië hebben positief getest op het coronavirus, dat meldt de VUB in een mail aan studenten en personeel. Een Nederlandse reisleidster van de skibus werd positief getest op het virus, waardoor in totaal vijf studenten besloten hebben om zich te laten testen. Twee stalen waren positief.

  Lessen gevolgd van 2 tot 5 maart

  “De positief geteste studenten hebben van maandag 2 maart tot donderdag 5 maart lessen aan de VUB gevolgd”, meldt de universiteit. Ze benadrukken nogmaals om de hygiëneregels te volgen. “Studenten, docenten en ander personeel betrokken bij de positief geteste studenten meten tweemaal daags hun temperatuur. Bij de minste twijfel zullen ze hun arts telefonisch contacteren”, vervolledigt de VUB. De betrokken studenten zijn in quarantaine geplaatst. Het is niet duidelijk welke opleiding de betrokken studenten volgden.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer