More

  TV-TIPS: ‘First Dates’, ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ of ‘Expeditie Robinson’?

  Advertentie

  -

  Vanavond zitten we met z’n allen opnieuw voor de buis. Dat doen we gelukkig met sterke programma’s. Wij sommen de televisietips op voor donderdag 19 maart. 

  EEN

  Op één kan je vanavond genieten van de humoristische quiz ‘Is er een dokter in de zaal?’, dat is een quiz met Philippe Geubels. Gasten van dienst zijn Jens Dendoncker, Jef Neve, Soe Nsuki en Jelle Cleymans.

  Het eerste Vlaamse ‘First dates’-restaurant is geopend op Eén. Elke week leren de kijkers een diverse groep singles kennen, op zoek naar de ware liefde. De zenuwen en kriebels die gepaard gaan met zo’n eerste afspraakje zijn heel herkenbaar.

  Bijgestaan door de vaste restaurantstaf leren de singles elkaar tijdens een romantisch etentje beter kennen en laten ze in hun hart kijken, in de hoop dat de vonk overslaat. Na hun First date beslissen de singles of ze elkaar opnieuw willen ontmoeten voor een tweede afspraakje. Schiet Cupido raak… of mist hij zijn doel? ‘First Dates’ rond 21.35 op één.

  VTM

  Na de eerste vijf afleveringen valt op dinsdag 17 maart het doek onherroepelijk voor een eerste duo in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. Stijn en Glen moesten de wedstrijd verlaten. De overige vier duo’s van de eerste groep door naar de battles. Vijf nieuwe hobbykokduo’s vormen de tweede groep en nemen het vanaf 19 maart tegen elkaar op in de volgende vijf afleveringen van de ‘Mijn Keuken’-fase.

  Luk Alloo trekt vanavond opnieuw door het nachtelijk Vlaanderen (in pre-coronatijd). Hij brengt o.a. een bezoek aan een Red Light District, neemt de eerste tram van de dag en gaat op bezoek bij een priester.

  © VTM

  VIER

  Op VIER is er opnieuw #Corona2020, dat is de reeks van Eric Goens. In ‘Expeditie Robinson’ is de samensmelting net achter de rug. Iedereen moet opnieuw een beetje aftasten welke rol hij of zij op zich gaat nemen in het nieuwe kamp. Ontstaan er nieuwe banden? Ten slotte zitten er nu ook personen samen die voorheen nog nooit samenwerkten.

  © VIER
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer