More

  Trailer nieuwe Bondfilm ‘No Time To Die’: James Bond ’25’ voor het laatst met Daniel Craig

  Advertentie

  -

  Levensgevaarlijke stunts, snelle wagens, bloedmooie vrouwen en enorm veel actie. De nieuwe Bondfilm ‘No Time To Die’ bracht vandaag zijn langverwachte trailer uit. Het wordt de laatste film voor Daniel Craig als 007.

  Bond is back. Het is van 2015 geleden dat we ‘Spectre’ te zien kregen. Vandaag werd de langverwachte trailer van 25ste Bondfilm ‘No Time To Die’ gelanceerd. Daarin zien we alles wat we verwachten van een Bondfilm: halsbrekende stunts, explosies, snelle wagens en bloedmooie vrouwen.

  Mysterieuze schurk Rami Malek

  Snelle wagens, bloedmooie vrouwen en véél actie: de kenmerkende ingrediënten zijn ook in de nieuwe Bondfilm weer alom aanwezig. In ‘No Time to Die’ kruipt Daniel Craig voor de laatste keer in de huid van de geliefde geheime agent. In de film heeft James Bond de actieve dienst inmiddels verlaten. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix van de CIA opduikt met de dringende vraag naar hulp. Bond krijgt de opdracht een vermiste wetenschapper op te sporen, met alle gevolgen van dien. Het brengt hem op het spoor van een mysterieuze schurk (Rami Malek), gewapend met bijzonder gevaarlijke nieuwe technologie.

  ‘No Time To Die’ verschijnt op 3 april 2020 in de zalen.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer