More

  Too little, too late: r&b-icoon JoJo komt naar België!

  Advertentie

  -

  De Amerikaanse zangeres JoJo komt naar ons land. Dat doet ze op 12 september in Botanique. Je kent de Amerikaanse ongetwijfeld van haar hitsingle ‘Too Little, Too Late’. De tickets zijn vanaf vandaag te koop. 

  We maakten voor het eerst kennis met Joanne Noëlle Levesque, beter gekend als JoJo, via het tv-programma ‘America’s Most Talented Kids’. Daar werd ze ook opgemerkt door producer Vincent Herbert (Aaliyah, Toni Braxton, Destiny’s Child). Wat volgde was een ongezien succes. Debuutsingle ‘Leave (get out)’ blijft tot op vandaag een heerlijke throwback, en zorgde ervoor dat ze op haar 13de de jongste artieste werd om de nummer één van de US Billboard Pop songs chart te halen. Met ‘Too Little Too Late’ haalde ze zelfs de derde plaats op de Billboard Top 100.

  Dit jaar nieuw album

  Er volgden ook nog wat filmrollen, maar na die eerste twee succesalbums werd het wat stil rond de jonge ster. Na problemen met haar recordlabel was er in 2016 dan toch de grote comeback: derde album ‘Mad Love’ beweest dat de r&b- en popster volwassen geworden was, maar niets aan talent had ingeboet. Om de labelproblemen achter zich te laten nam JoJo haar eerste twee albums opnieuw op, en vorig jaar volgden de eerste singles van een nieuw album dat dit jaar verschijnt. Op ‘Joanna’ gebruikt JoJo haar indrukwekkende vocals om de cancel culture aan te pakken, en op ‘Sabotage’ toont de Amerikaanse haar maturiteit in de liefde. La nouvelle JoJo est arrivée, en die wil je absoluut niet missen.

  JoJo op 12 september in Botanique. Tickets & Info: botanique.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer