More

  ‘Too Hot To Handle’ is de Netflix ‘Temptation Island’ met een geldpot van 100.000 dollar

  -

  Advertentie
  Advertentie

  Netflix is er met een nieuwe realityreeks, waar je van gaat smullen. In ‘Too Hot To Handle’ gaat een boel vrijgezellen op zoek naar liefde op een exotische vakantie. De reeks is vanaf nu te streamen.

  We kunnen er niet genoeg van krijgen van reeksen zoals ‘Blind Getrouwd’, ‘Temptation Island’ en ‘Ex On The Beach’ kan vanaf vandaag terecht op Netflix. De streamingdienst verruimt al een tijdje zijn aanbod van films en series met documentaires en nu ook met meer en meer reality. Datingshow ‘Too Hot To Handle’ is de laatste toevoeging in dat rijtje. 

  100.000 dollar

  In het Britse datingprogramma gaat een boel vrijgezellen op een luxueuze vakantie in een paradijselijk oord. De zoektocht naar de liefde gaat gepaard met een ander mooi voorstel: ze kunnen namelijk 100.000 dollar verdienen.

  Er is uiteraard een addertje onder het gras. Zo moeten ze de zoektocht naar liefde doen zonder enige vorm van fysiek contact. Seksueel contact is dus uit den boze, maar dus ook knuffels en zoenen. Doen ze dat toch, dan daalt het prijzengeld. De reeks is vanaf nu te streamen op Netflix.

  Lees Meer

  Advertentie