More

  Tomorrowland Winter trekt in 2022 opnieuw naar Alpe d’Huez

  © Tomorrowland Winter

  Tomorrowland Winter trekt in 2022 opnieuw naar Alpe d’Huez

  -

  In 2022 trekt Tomorrowland opnieuw naar de Alpen. De wintereditie van het EDM-festival strijkt van 19 tot 26 maar opnieuw neer in het Franse skigebied Alpe d’Huez. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu registreren via tomorrowland.com.

  De eerste editie van Tomorrowland Winter vond in 2019 plaats. Helaas gooide de pandemie in 2020 roet in het eten en ook een editie in 2021 bleek niet mogelijk. Na een pauze van twee jaar met de organisatie zich op om van 19 tot 26 maart 2022 opnieuw naar de bergen te trekken. Verwacht de ultieme wintersportvakantie, met knallende DJ-set verspreid over het dorp, de bergen en de iconische podia en sfeer die eigen zijn aan Tomorrowland.

  Om het gemis te compenseren organiseerde Tomorrowland Winter een exclusieve 2,5 uur durende DJ-set vanuit de Franse bergen. Onder andere Martin Solveig en Kungs waren te zien in de stream. Beelden van de DJ-sets, maar ook van het prachtige gebied zijn in de video te zien.

  Feeërieke podia hoog in de bergen

  Festivalgangers uit meer dan 90 landen zakten in 2019 voor het eerst af naar Tomorrowland Winter in Alpe d’Huez. EDM-sterren zoals Armin van Buuren, Charlotte de Witte, DJ Snake, Martin Garrix en Paul Kalkbrenner waren te zien op het festival. De feeërieke podia werden op maat gebouwd voor de unieke wintersetting. Het hoogste podium bevond zich op de Pic Blanc, het hoogste punt van Alpe d’Huez Grand Domaine Ski op een duizelingwekkende hoogte van 3.300 meter.

  Het skigebied Alpe d’Huez is met 250 km aan skipistes één van de grootste skigebieden van Frankrijk. Al moet je geen fervent skiër te zijn om te kunnen genieten van Tomorrowland Winter. Zo zijn er verschillende sneeuwactiviteiten waarbij je niet moet kunnen skiën of snowboarden.

  Tomorrowland Winter 2022 van 19 tot 26 maart 2022. Pre-registreer je via www.tomorrowland.com.

  Check het exclusieve winterconcert ter ere van Tomorrowland Winter 2021

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer