More

  Tomorrowland Winter 2022 in Alpe d’Huez helemaal uitverkocht

  © Tomorrowland Winter

  Tomorrowland Winter 2022 in Alpe d’Huez helemaal uitverkocht

  -

  De tickets voor Tomorrowland Winter zijn helemaal uitverkocht, dat meldt de festivalorganisatie donderdagmorgen. 18.000 festivalgangers worden verwacht in de Alpe d’Huez.

  Tomorrowland Winter keert in 2022 terug met een spectaculaire editie van zijn winterfestival in Alpe d’Huez. De combinatie van het wondermooie skigebied en de magische podia van Tomorrowland hebben een enorme aantrek, want het festival is al na enkele weken volledig uitverkocht. 18.000 festivalgangers zullen in de Franse Alpen verwelkomd worden tussen 19 en 26 maart.

  Op de indrukwekkende affiche staan de beste en meest vooraanstaande elektronische artiesten. Dj’s zoals Adriatique, Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Kölsch, Kungs, Lost Frequencies, Martin Solveig, Ofenbach, Paul Kalkbrenner, Quintino en Yves V zullen de Alpen op hun grondvesten doen daveren. Festivalgangers zullen de hele dag door kunnen genieten van onvergetelijke optredens in de bergen. Deze zullen toegankelijk zijn voor voetgangers en niet-skiërs. Na zonsondergang zetten ze de festivalervaring voort in het skiresort. Om het feest tot de vroege uurtjes te laten doorgaan zal Tomorrowland een gloednieuwe en overdekte en verwarmde Mainstage voorzien.

  © Fille Roelants / Tomorrowland Winter
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer