More

  Tomorrowland lanceert op One World Radio show met Austin Kramer: “Wekelijkse spiekbriefje in de dance-wereld met de 10 platen die je absoluut moet kennen”

  Collage / Beeld © Tomorrowland

  Tomorrowland lanceert op One World Radio show met Austin Kramer: “Wekelijkse spiekbriefje in de dance-wereld met de 10 platen die je absoluut moet kennen”

  -

  Austin Kramer, de voormalige baas van de ‘Dance & Electronic Music’-afdeling bij Spotify zal vanaf maandag een show presenteren op One World Radio, het radiostation van Tomorrowland. De Amerikaan zal er nummers in première laten gaan – 5 dagen voor hun officiële release.

  Met meer dan 10 jaar ervaring is Austin Kramer een klinkende naam in de dance-wereld. De man staat erom bekend dat hij nieuwe artiesten helpt door te breken en onder de aandacht brengt bij miljoenen fans over de hele wereld. Nu krijgt de man een radioshow op One World Radio, de radiozender van Tomorrowland. UNreleased with Austin Kramer wordt elke maandag om 18u30 live uitgezonden op het digitale radiostation. De man zal in de gloednieuwe 30 minuten durende show aanstormend talent en nieuwe platen in première voorstellen. Zowel gevestigde waarden als nieuwkomers en jonge artiesten kunnen de show als een ideale springplank gebruiken om nieuw nummers te lanceren.

  Austin Kramer legt uit: “De programmatie van One World Radio is erg sterk, uniek en eclectisch, zowel qua genres als artiesten, en het radiostation slaagt er echt in om luisteraars elke dag te laten genieten van de magie van Tomorrowland en elektronische muziek. Ik wil mijn show wijden aan het werken met en aanmoedigen van artiesten, producers, vocalisten en muzikanten.” Hij vult aan: “De toekomst van muziek gaat om nieuwe artiesten die doorbreken en de evolutie van muziek over de klassieke grenzen heen, of het nu op vlak van tekst of instrumenten is. Beschouw ‘UNreleased with Austin Kramer’ als het wekelijkse spiekbriefje in de dance-wereld met de 10 platen die je absoluut moet kennen.”

  Op vrijdag komt de show online zodat iedereen deze kan herbeluisteren via tomorrowland.com en de Tomorrowland app. Op maandag om 18u30 is de show live te beluisten op One World Radio.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer