More

  Tomorrowland 2022 | Alles wat je moet weten: eerste namen en hoe tickets kopen

  © Tomorrowland

  Tomorrowland 2022 | Alles wat je moet weten: eerste namen en hoe tickets kopen

  -

  Het aftellen naar het meest magische festival van het jaar kan beginnen. Tomorrowland zal – eindelijk – na twee jaar opnieuw plaatsvinden en dat doet de organisatie grootser dan ooit. Zo zullen er dit jaar uitzonderlijk drie, in de plaats van twee, festivalweekends georganiseerd worden.

  Vandaag maakte de festivalorganisatie de eerste 6 namen bekend voor de 16e editie van het festival met het thema ‘The Reflection of Love’. Tomorrowland maakt een statement door een diverse line-up aan te kondigen. Zo brengen ze de Braziliaanse Carola naar het festival. Zij groeide op zonder financiële middelen en leerde zichzelf muziek maken. Intussen staat ze er beter voor, want ze verzamelde meer dan 12 miljoen streams op Spotify.

  De Belgische dj Jana Vitiligo maakt in 2022 haar debuut op Tomorrowland. Ze speelde al in de grootste clubs en festivals van België en is een rasechte power woman. Haar auto-immuunziekte Vitiligo zorgde in het verleden voor onzekerheid, maar dat gooit ze voortaan van zich af sinds ze dat niet meer geheim houdt.

  Ook de vier andere artiesten op de line-up zullen uitpakken met steengoede muziek, maar allemaal hebben ze ook een verhaal bij hun muziek. Zo komt Mandidextrous, een duo dat het begrip gender achter zich laat, naar het festival. Maar ook Moore Kismet, die een invloedrijke stem is in de LGBTQ+ gemeenschap, komt naar TML 2022. De Belg Odssey begon dan weer op 12-jarige leeftijd als dj op te treden in Brusselse jeugdhuizen, maar al snel gebruikte hij zijn autisme om zijn wildste muzikale ideeën tot leven te brengen. RayRay is dan weer afkomstige uit Taipei en probeert andere Aziatische artiesten te laten doorbreken in het buitenland.

  Ticket kopen

  Samen met de eerste zes namen krijgen we ook meer informatie over de ticketopties, info en prijzen. Je kan alle opties terugvinden op tomorrowland.com. Zoals ieder jaar is Tomorrowland in een mum van tijd uitverkocht en dat zal dit jaar niet anders zijn. Daarom noteer je maar beter de volgende data in je agenda:

  • Global Journey Travel Packages: de verkoop start op 12 februari om 17u
  • Speciale voorverkoop voor België: start op 19 februari om 11u
  • Worldwide Pre-Sale: start op 19 februari om 17u
  • Worldwide Ticket Sale: start op 26 februari om 17u

  Wie een ticket voor Tomorrowland 2022 wil bemachtigen, moet zich vooral inschrijven op tomorrowland.com. Er zullen dit jaar drie festivalweekends zijn:

  • Weekend 1: vrijdag 15 juli – zondag 17 juli
  • Weekend 2: vrijdag 22 juli – zondag 24 juli
  • Weekend 3: vrijdag 29 juli – zondag 31 juli
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer