More

  Tomorrowland 2021 verplaats editie naar einde zomer, “maar kans dat festival pas in 2022 plaats zal vinden”

  -

  EDM-festival Tomorrowland neemt het zekere voor het onzekere en verplaatst zijn editie van eind juli naar het einde van de zomer. Dat doen ze omdat ze te weinig vooruitgang door de vaccinatie en de epidemiologische situatie verwachten.

  Tomorrowland zal dit jaar niet in juli plaatsvinden. Dat kondigde het EDM-festival aan via Facebook. Het festival vindt normaal eind juli plaats, maar zal uitgesteld worden naar eind augustus en begin september. Het eerste festivalweekend staat op dit moment gepland voor het weekend van 27 tot en met 29 augustus en het tweede weekend op 3, 4 en 5 september.

  Eind juli komt te snel

  De festivalorganisatie ziet zich naar eigen zeggen genoodzaakt om de editie te verplaatsen. “Onze reguliere festivalweekends, op het einde van juli, zullen er waarschijnlijk te snel aankomen door de huidige COVID-19 pandemie. We hopen dat de situatie aan het einde van de zomer zal verbeteren”, schrijven ze. 

  Al houdt de festivalorganisatie ook rekening met een verplaatsing van de editie naar 2022. Rock Werchter kondigde eerder deze week al aan om dit jaar geen editie te houden, maar wel een kleiner event te organiseren. “We hopen in mei terug te komen met een gedetailleerde update”, belooft de organisatie.

  Lees het volledige bericht:

  https://www.facebook.com/tomorrowland/posts/10158519903429177

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie