More

  Tom Waes werkt van thuis uit voor ‘De Blacklist@home’ op Ketnet

  Advertentie

  -

  We zitten allemaal al een tijdje in ons kot en dat zal ook nog even zo blijven. Kinderen kunnen niet naar school of naar speelpleinen om zich uit te leven, dus ontdekken ze elk hoekje van hun huis en tuin en verzinnen ze de zotste dingen om thuis te doen. Tom Waes schiet binnenkort te hulp.

  Kinderen zitten al een tijdje thuis door de lockdown. Naast school is er uiteraard ook nog nood aan ontspanning. Kinderen gaan dan ook op zoek naar de meest gekke plannen om uit te proberen. En dat is niet altijd naar de zin van hun ouders, die dat maar gekke hersenspinsels vinden of zeggen dat die plannen onmogelijk zijn. Speciaal voor al die avontuurlijke Ketnetters is er daarom vanaf vandaag ‘De Blacklist@home’ met Tom Waes.

  Vervolg op De Blacklist

  De Blacklist@home is een minireeks in het verlengde van de Ketnet-reeks De Blacklist. Daarin helpt Tom Waes kinderen om hun grootste dromen te vervullen en dingen te doen die ze van thuis uit eigenlijk niet zouden mogen doen of die onmogelijk lijken. Zo ging Tom onder andere al zeilen naar Groot-Brittannië met de 12-jarige Oona en hielp hij de 10-jarige Griet om de grootste taart van Europa te bouwen.

  Bekijk hieronder een oude aflevering van ‘De Blacklist’

  Nu de coronamaatregelen verlengd zijn en kinderen niet meteen naar school kunnen, begint het bij velen thuis te kriebelen. Ze ontdekken alle hoekjes van huis en tuin en willen er van alles doen en beleven. Maar dat is niet altijd naar de zin van de ouders, die beweren dat die avonturen onmogelijk zijn. Volgens Tom is echter niets onmogelijk, en dat wil hij bewijzen tijdens ‘De Blacklist@home’: “Verschillende kinderen vragen mij om iets voor hen uit te testen omdat het van hun ouders niet mag. Uiteraard doe ik dat dan! Zoals zitten op een cactus of van de trap snowboarden. En ja, ik heb afgezien…”

  Vanaf vandaag te bekijken

  ‘De Blacklist@home is vanaf vandaag te bekijken op Ketnet.be en in de Ketnet-app. In vijf afleveringen onderzoekt Tom onder andere of je werkelijk ziek kan worden van een ijsbad te nemen, hoe de heetste cake ter wereld smaakt en of je veilig kan sterren kijken vanop je dak.

  ‘De Blacklist@home’: vanaf maandag 20 april om 16.00 uur op Ketnet.be en in de Ketnet-app. Na 20 april elke maandag en woensdag om 11.00 uur op Ketnet.be en in de Ketnet-app.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer