More

  Tom Waes gaat voor Reizen Waes 2021 naar Nederland: binnenkort op VRT

  © VRT

  Tom Waes gaat voor Reizen Waes 2021 naar Nederland: binnenkort op VRT

  -

  De meest avontuurlijke presentator, Tom Waes, is terug met een nieuw seizoen van Reizen Waes! Het trekt ervoor naar het exotische… Nederland.

  Tom Waes is de komende weken niet van het scherm weg te slaan. De avonturier is iedere zondag te zien in het nieuwe seizoen van Undercover, maar vanaf 13 december keert hij terug met een nieuwe reeks van Reizen Waes. Voor de pandemie losbrak, trok Waes naar gekke vakantieplekken zoals Turkmenistan, Iran en Noord-Korea, maar hij blijft nu nog even dichtbij huis.

  Na Vlaanderen volgt Nederland

  Nadat hij vorig seizoen iedere hoek van Vlaanderen verkende, gaat hij ditmaal op zoek naar het meest exotische land van Europa: Nederland. Hij gaat er – net zoals in de Vlaamse versie – op zoek naar mooie plekken, spraakmakende figuren en straffe verhalen. Tom Waes: “Ik ben echt enorm verrast geweest door ons buurland. Het is er exotischer dan je denkt. En … Nederlanders zijn heel open. Steek er een halve euro in en ze blijven praten. En ze houden die halve euro natuurlijk (lacht).

  © VRT

  Zo gaat Tom onder meer proeven van illegale, groene kaas. Waagt hij zich aan een parachutesprong, een powerboat, botsauto’s en een echte BN-safari door in ’t Gooi. Hij durft het zelfs aan om even te bellen bij Linda de Mol, maar dat belooft niet helemaal zoals gepland af te lopen.

  Binnenkort weer naar het buitenland

  Kortom: Tom Waes is terug met een laatste seizoen in onze contreien. Want vanaf volgend seizoen trekt Tom Waes weer naar het verre buitenland. Zo wordt er gewerkt aan een nieuwe reeks rond wereldsteden, waarvoor Tom naar Los Angeles en Mexico City getrokken is.

  Reizen Waes: Nederland: vanaf 13 december elke maandag om 20.40 uur op Eén.

  BronVRT
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer