More

  Toeschouwers fluiten ‘Måneskin’ uit tijdens repetities Eurovisie Songfestival

  © EBU/SARAH LOUISE BENNETT

  Toeschouwers fluiten ‘Måneskin’ uit tijdens repetities Eurovisie Songfestival

  -

  Toeschouwers hebben de act van Måneskin op het Eurovisie Songfestival uitgejouwd. Dat komt doordat niet de band, maar wel stand-ins tijdens de repetities te zien waren.

  Het Eurovisie Songfestival bereidt zich voor op haar Grote Finale. Die zal zaterdagavond plaatsvinden. Traditioneel gaan drie repetities de finale vooraf. Vrijdag werden twee repetities gehouden, waaronder de ‘jury show’. Op basis van die show geven de nationale jury’s hun punten. Zaterdagmiddag werd de ‘family show’ gehouden. Voor de extra shows worden eveneens tickets verkocht. Op die manier kunnen zoveel mogelijk mensen het Eurovisie Songfestival live bijwonen.

  Måneskin afwezig

  Een van de interval acts tijdens de Grote Finale is Eurovisie Songwinnaar Måneskin. Ze zullen er in première hun nieuwe single Supermodel brengen. Al was de band helemaal niet aanwezig tijdens de repetities. Hun plekken werden namelijk ingenomen door stand-ins. Zo kunnen de camerateams als eens oefenen op het in beeld brengen van de act.

  De afwezigheid van Måneskin leidde zowel tijdens de juryshow, als tijdens de family show tot luid boegeroep. De organisatie van het Eurovisie Songfestival had enkele uren voor de jury show aangekondigd dat de band niet aanwezig zal zijn op de show. Een reden werd niet gegeven, maar ze stellen wel dat de band tijdens de grote finale te zien zal zijn. 

  Op Instagram is de vermoedelijke reden voor de afwezigheid van de band te zien. Zo zou zanger Damiano te kampen hebben met een enkelblessure. Zo loopt hij momenteel rond met krukken. Op Instagram bevestigt hij dat hij zaterdagavond te zien zal zijn in de show.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer