Tip voor oudejaarsavond: Bonazi Music ‘In With A Bang’ in Radar Lokeren

©️ Radar Belgium

©️ Radar Belgium

Weet u nog niet waar naartoe op oudejaarsavond? Dan kan u naar Radar in Lokeren om 2020 te vieren. Naast een stevige danspas kan u er ook terecht voor een uitgebreid diner. 

Bonzai Music trekt op oudejaarsavond naar Radar in Lokeren om 2020 in te zetten met een knal! Radar is het een nieuwe eventhal in Lokeren waar de iconische danstempel ‘Cherry Moon’ ooit geschiedenis schreef. Met 15 artiesten, verspreid over 2 zalen, belooft dit het grootste retro oudejaarsevent in België te worden. Daarnaast wordt ook een unieke VIP-formule samengesteld met diner, waarbij bezoekers rechtstreeks van de tafel naar de dansvloer kunnen verschuiven.

Beste retro & classics

Met een line-up om ù tegen te zeggen, serveert Bonzai Music op oudejaarsavond een mix van de beste retro en classics. Maar liefst 15 (inter)nationale artiesten zullen het beste van zichzelf geven en de feestgangers terug katapulteren naar de zalige jaren ’90.

Absolute headliner is Darren Emerson, voormalig lid van de elektronische muziekgroep ‘Underworld’. We kennen deze Britse groep voornamelijk van de tracks ‘Born Slippy’ en ‘Dark And Long’. Ook de Belgische producer, CJ Bolland, staat op de affiche. Hij verwierf zijn grootste bekendheid met zijn plaat ‘Sugar Is Sweeter’, dat op de eerste plaats stond in de Amerikaans dancecharts van 1996. Op hetzelfde album is ook de wereldbekende clubhit ‘The Prophet’ te vinden. Cherry Moon-legendes, DJ Ghost en Youri Parker, mogen uiteraard niet op de line-up ontbreken. Daarnaast wordt de affiche nog verder aangevuld met meer (inter)nationale artiesten die op oudejaarsavond een ongeziene knal zullen teweegbrengen in Lokeren.

Feesten doe je niet zonder te eten

Eén zaak is zeker, ‘In With A Bang‘ wordt een muzikaal feest voor de oren. Én er is meer, voor deze speciale gelegenheid voorziet de organisatie een exclusief menu om duimen en vingers bij af te likken. Wat je mag verwachten? Terrine van tong, Schotse Zalm, pastei, en nog veel meer. Drink gerust een glaasje extra want de dranken zijn inbegrepen en na het eten moet je enkel nog richting de dansvloer.

Oudejaar vieren in Radar met Bonzai Music? Alle informatie via hier.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in