More

  Timothée Chalamet toont eerste blik op outfit Willy Wonka: film komt uit in 2023

  Advertentie

  -

  In 2023 verschijnt de fantasy-musicalfilm Wonka. De Amerikaanse acteur Timothée Chalamet, bekend van Call Me by Your Name en Dune zal de hoofdrol spelen. Hij deelde zopas een blik op zijn outfit.

  Momenteel is Timothée Chalamet te zien in Dune, de sciencefictionfilm van Denis Villeneuve, maar in 2023 zal hij de hoofdrol spelen in een nieuwe film rond Willy Wonka. Chalamet zal namelijk een jongere versie van Wonka spelen. Eerder speelden Gene Wilder en Johnny Depp de rol van de fabrieksdirecteur.

  Chalamet zal zingen

  De nieuwe film, die simpelweg Wonka zal heten, draait rond het leven van de flamboyante fabrieksbaas. Het zal een prequel zijn op Sjakie en de Chocoladefabriek en zal alleen rond Wonka draaien. Het wordt geen klassieke film, zo kiest Warner Bros. Pictures voor een musicalversie. Chalamet zal dan ook zingen, al kan hij dat wel: hij deed dat eerder al in A Rainy Day in New York. Hij zong toen enkele lijnen van Frank Sinatra’s Everything Happens to Me tijdens een scène met Selena Gomez.

  Het is nog een tijdje wachten vooraleer we Chalamet als Wonka zullen zien, maar via Instagram gaf de acteur al een preview van zijn outfit. Zo zien we hem in de klassieke hoed en een rood kostuum.

   

  Dit bericht op Instagram bekijken

   

  Een bericht gedeeld door Timothée Chalamet (@tchalamet)

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer