More

  Timothée Chalamet had vroeger YouTube-kanaal waar hij Xbox-controllers schilderde

  © Beeld collage links: By Somewhere In Toronto - https://www.flickr.com/photos/terras/30755014688/, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=73078797 / beeld collage rechts: YouTube

  Timothée Chalamet had vroeger YouTube-kanaal waar hij Xbox-controllers schilderde

  -

  Timothée Chalamet heeft toegegeven een YouTube-kanaal gehad te hebben waar hij Xbox 360-controllers pimpte. Dat heeft hij gezegd in een interview met Youtuber Nate Hill.

  Gisteren schreef Vice dat Timothée Chalamet, bekend van o.a. Dune en Call Me by Your Name, in het verleden een YouTube-kanaal had waar hij Xbox 360-controllers schilderde. Dat concludeerden ze na onder meer analyse van videobeelden waarin een litteken op een vinger van de acteur te zien is. Om tot die conclusie te komen, kregen twee Vice-journalisten de hulp van Aric Toller van Bellingcatdat is een website die normaal gesproken onderzoek verricht naar oorlogsmisdaden en misdaden in de spionagewereld.

  Al was de primeur eigenlijk voor Youtuber Nate Hill. Hij interviewde Chalamet en Zendaya afgelopen week al voor de release van Dune. Daarin onthulde de acteur hetgeen wat fans al langer vermoedden. Zo vertelde hij dat hij vroeger een YouTube-kanaal had waar hij de controllers een opknapbeurt gaf. “Ik heb er 30 dollar aan verdiend”, zei hij bij Hill. De video’s staan nog steeds online.

  Op zijn YouTube-kanaal ModdedController360 zijn drie filmpjes te zien. In de video’s zien we hoe Chalamet de verschillende controllers toont. We moeten toegeven dat het schilderwerk goed uitgevoerd was.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer