More

  Tiewai en Zwangere Guy brengen aan ode aan het leven op ‘Minchia Wa Een Tijd’

  -

  Alles wat de Guy aanraakt verandert in goud. Dat kan goed nieuws betekenen voor de Limburgse rapper Tiewai. Hij bracht vandaag single ‘Minchia Wa Een Tijd’ uit, samen met Zwangere Guy.

  Tiewai is terug met nieuwe muziek. In oktober vorig jaar bracht hij album ‘Winterslag Miljonair’ uit, waarop we zijn geëvolueerde sound konden appreciëren. De man is dan ook geen onbekende in het Vlaamse raplandschap en zette Genk op de hiphopkaart. In 2012 kwam hij met zijn debuutplaat ‘Ilawo’ op de proppen. In 2014 volgde EP ‘Tabula Rasa’, dat leverde hem shows op Pukkelpop en Crammerock op.

  Nu is de man klaar voor een nieuw hoofdstuk. Hij tekende dit jaar een platencontract bij Warner en werkte ondertussen verder aan een nieuwe plaat. Die zou eind 2020 klaar zijn. Voor de eerste single ‘Minchia Wa Een Tijd’, Genks voor ‘damn, wat een tijd’, werkte hij samen met de Brusselse hiphopgod Zwangere Guy. Dat levert een sterk staaltje muziek op, waar het tweetal in een wereld vol chille beats het leven viert. Bekijk zeker eens de videoclip. Zwangere op een barbecue, wie wilt dat niet zien?

  Check de videoclip

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie