More

  Ticketverkoop van Adele shows in Londen loopt in het honderd

  Ticketverkoop van Adele shows in Londen loopt in het honderd

  -

  Adele gaat in 2022 optreden. Voorlopig staan er twee shows in Londen gepland in juni 2022, al verliep de start van de ticketverkoop niet van een leien dakje. 

  De Britse Adele kwam twee weken geleden op de proppen met nieuwe muziek. Het was bijna zes jaar geleden dat Adele haar succesvolle album 25 uitbracht. Sindsdien bleef het stil rond de Britse zangeres. De nieuwe single Easy On Me is de voorbode van haar nieuwe album 30. Dat zal op 19 november in de rekken liggen.

  Lees ook: Adele brengt nieuwe single ‘Easy On Me’ uit

  Vanochtend kondigde Adele aan dat ze in 2022 opnieuw concerten zal spelen. De primeur lijkt voorzien voor 1 en 2 juli in Hyde Park, Londen. Meteen met het nieuws kondigde ze aan dat fans zich konden inschrijven voor een presale die donderdag van start gaat. Al klaagden veel fans over moeilijkheden op de website. “Ik probeer me in te schrijven voor de voorverkoop van Adele in Hyde Park. Probeer me al meer dan een uur aan te melden, nog steeds geen geluk”, schreef een fan.

  Velen vrezen dan ook voor waanzinnige toestanden, aangezien de inschrijflink enkel diende om zich – op z’n beurt – in te schrijven voor de voorverkoop op donderdag. Zo schreef een fan: “Adele’s website is al gef*cked om je te abonneren, dus stel je voor wanneer de voorverkoop daadwerkelijk zal plaatsvinden.”

  Eerste show sinds 2017

  Het zal voor Adele de eerste show zijn sinds 2017. Toen stond ze voor het laatst op een groot podium. De reguliere ticketverkoop start op zaterdag 30 oktober om 10 uur (Britse tijd). Meer informatie via hier.

  Of Adele in 2022 ook op tour gaat, is nog niet bekend. Al lijkt het quasi zeker dat de Britse opnieuw de wereld rond zal trekken met haar nieuwe album. De vraag is of ze kiest voor een arenatour of ze in stadions zal spelen.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer