More

  The Weeknd schort grote aankondiging op door oorlog Oekraïne-Rusland

  The Weeknd schort grote aankondiging op door oorlog Oekraïne-Rusland

  -

  De prijs voor de slechtste timing gaat naar… The Weeknd. De Canadese zanger publiceerde enkele berichten op Twitter die bij velen in het verkeerde keelgat schoten, dat kwam omdat net op dat moment Rusland zijn militaire operatie in Oekraïne begon.

  The Weeknd plande donderdag een grote aankondiging te doen. Hij teasde via zijn Twitter-pagina zijn fans door verschillende berichten te publiceren. “Ttomorrrrrrrrroooooooowwwwwwwwww” en “what a journey … we’re finally here”, schreef hij onder meer woensdag op Twitter. In de vroege ochtend van donderdag 24 februari publiceerde hij nog een bericht: “LET’S GOOOOOOOO”. Al had de Canadese zanger niet door dat op datzelfde moment Rusland een oorlog tegen Oekraïne aankondigde. Bij vele fans schoten de berichten van The Weeknd dan ook in het verkeerde keelgat, alhoewel de zanger helemaal niet over de situatie in Oekraïne sprak.

  Toch moeten de vele negatieve reacties hem opgevallen zijn, want enkele uren later schreef hij: “unfortunately i’m just now seeing what’s happening with the conflict and will pause on tomorrow’s announcement. i pray for everyone’s safety.” Voorlopig schuift The Weeknd zijn grote aankondiging dus in de koelkast. Waarover het gaat is onduidelijk, maar mogelijk ging het om aankondiging van tourdata of nieuwe muziek.

  In januari verscheen zijn nieuwe album Dawn FM. Normaal gezien had de zanger dit jaar op tour moeten gaan met zijn vorige album After Hours, maar die tour werd geannuleerd. De zanger zou zijn arenatour inruilen voor een stadiontour, maar wanneer die van start gaat is nog niet bekend. Eerder maakte The Weeknd zelf gewag van een start in de zomer van 2022.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer