More

  The Weeknd kondigt wereldtour ‘After Hours’ aan: op 26 oktober in Sportpaleis

  Advertentie
  Advertentie

  -

  Het is volop aftellen naar het nieuwe album ‘After Hours’ van The Weeknd. Gisteren bracht hij de titeltrack ervan uit, vandaag werden de data voor zijn nieuwe wereldtournee bekendgemaakt. Op 26 oktober staat de Canadees in het Antwerps Sportpaleis. 

  LEES OOK: The Weeknd brengt titeltrack ‘After Hours’ uit

  The Weeknd kondigt met ‘The After Hours Tour’ zijn nieuwe wereldtournee aan die op 11 juni in de VS van start gaat en in het najaar de oversteek naar Europa maakt. De tour volgt op de release van zijn nieuwe album ‘After Hours’ op 20 maart met singles ‘Heartless’, de oorwurm ‘Blinding Lights’ en nieuw sinds gisteren de single ‘After Hours’. Op maandag 26 oktober staat The Weeknd in het Sportpaleis in Antwerpen. De ticketverkoop begint vrijdag 28 februari om 10u.

  “Nog nooit zoveel LED-verlichting en video in Sportpaleis”

  De ‘After Hours Tour’ zal de allernieuwste productie en één van de meest innovatieve podiumontwerpen tot nu toe meebrengen. Er zal nog nooit zoveel LED-verlichting en video in het Sportpaleis te zien geweest zijn! De 57 data tellende wereldtour is geproduceerd door Live Nation en bezoekt steden in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Support acts op het Europese luik van de tour zijn 88GLAM en Sabrina Claudio.

  The Wekend op 26 oktober in Antwerpen. Tickets & Info: proximusgoformusic.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie