More

  The Weeknd duikt dieper in de wereld van 80’s disco met nieuwe single ‘Take My Breath’

  Advertentie

  -

  De Canadese singer-songwriter The Weeknd heeft nieuwe muziek uit. Hij werkte opnieuw samen met dezelfde songschrijvers achter megahit Blinding Lights en duikt ditmaal nog dieper in de wereld van 80’s disco. Het is onze NXTPOP Must Discover.

  Het is eigenlijk nog maar een jaar geleden dat The Weeknd, aka Abel Tesfaye, zijn felgeprezen album After Hours uitbracht. Met zijn 80’s klanken breidde hij een vervolg aan de R&B-klanken die we in 2016 te horen kregen op zijn derde album Starboy. Met nieuwe single Take My Breath kondigt The Weeknd een nieuw tijdperk aan voor zijn muziek. Het is de eerste song van zijn volgende album.

  Op Take My Breath zet The Weeknd de lijn van Blinding Lights en Save Your Tears verder, maar weerklinkt een meer groovy, opgetogen geluid. De song schreef Abel opnieuw met Zweedse topproducenten Max Martin en Oscar Holter. Zij werkten eerder al samen voor Blinding Lights en zijn verantwoordelijk voor zowat bijna iedere wereldhit van de laatste vijf jaar. Het kan niet anders dan opnieuw een hit te worden.

  “Take my breath away / And make it last forever babe / Do it now or never babe / Take my breath away / Nobody does it better babe / Bring me Close to”, zingt The Weeknd.

  Waarschuwing: de videoclip is niet geschikt voor personen met epilepsie.

  Check de single

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer