More

  The War On Drugs brengt nieuw album uit en komt in 2022 naar Sportpaleis

  © Shawn Brackbill

  The War On Drugs brengt nieuw album uit en komt in 2022 naar Sportpaleis

  -

  The War On Drugs brengt dit najaar een nieuw album uit. I Don’t Live Here Anymore zal het vijfde album worden voor de band. In 2022 komen ze naar ons land.

  Vier jaar na de release van A Deeper Understanding zal de Amerikaanse indierockband The War On Drugs een nieuw album uitbrengen. In 2008 debuteerden ze met Wagonwheel Blues, in 2011 volgde Slave Ambient, maar het was pas met het in 2014 uitgebrachte derde album Lost In The Dream dat ze grote bekendheid verwierf.

  Een platendeal bij Atlantic Records deed A Deeper Understanding verrijzen, maar buiten een livealbum bleef het de voorbije tijd erg stil rond de band. Gelukkig komt daar binnenkort verandering in, want op 29 oktober verschijnt hun vijfde album I Don’t Live Here Anymore. Als voorsmaakje van de nieuwe plaat brengt de band een eerste single uit. Living Proof gaat tevens vergezeld van een videoclip.

  (Lees verder onder de video.) 

  De band kondigde ook hun Noord-Amerikaanse en Europese tournee aan. De tour start op 12 november 2021 in California en zal eindigen bij ons in het Antwerpse Sportpaleis op 23 april 2022. Een dag eerder spelen ze in de Ziggo Dome in Amsterdam. De ticketverkoop start vrijdag.

  Tracklist: I Don’t Live Here Anymore

  1. Living Proof
  2. Harmonia’s Dream
  3. Change
  4. I Don’t Wanna Wait
  5. Victim
  6. I Don’t Live Here Anymore
  7. Old Skin
  8. Wasted
  9. Rings Around My Father’s Eyes
  10. Occasional Rain

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer