More

  ‘The Voice van Vlaanderen’ 2022: Aaron Blommaert mag show (samen met An Lemmens) presenteren

  © VTM

  ‘The Voice van Vlaanderen’ 2022: Aaron Blommaert mag show (samen met An Lemmens) presenteren

  -

  The Voice van Vlaanderen wordt vernieuwd. Naast nieuwe coaches Mathieu Terryn en Jan Paternoster zien we binnenkort ook Aaron Blommaert in het programma.

  VTM geeft The Voice van Vlaanderen een opfrisbeurt. In het nieuwe seizoen van de talentenjacht geven Tourist LeMC, Laura Tesoro en Niels Destadsbader verstek en worden hun jurystoelen ingevuld door nieuwkomers Mathieu Terryn (Bazart) en Jan Paternoster. Oude getrouwen Koen Wauters en Natalia blijven wel op post.

  Ook bij de presentatoren van de show mogen we een verandering verwachten. Zo zal niet langer Sean Dhondt, maar wel Aaron Blommaert (19) gesprekken hebben met de kandidaten backstage. An Lemmens behoudt haar rol als presentatrice in de studio. Voor Aaron is het de tweede keer dat hij een muziekprogramma zal presenteren. Afgelopen zomer kreeg hij van VTM de kans om de revival van Tien Om Te Zien te presenteren.

  Dankzij exit Niels Destadsbader?

  Blommaert zal het met The Voice nu nog drukker krijgen, want de acteur is – naast zijn radiowerk bij MNM – ook te zien in Familie als Raven. De carrière van Aaron Blommaert zit dan ook in een stroomversnelling, die ongetwijfeld ook (deels) te wijten is aan de exit van Niels Destadsbader. Hij maakte afgelopen zomer de overstap naar VRT, waardoor VTM geen mannelijke shiny floor-presentator meer in huis heeft. Zo moest VTM afgelopen najaar Kürt Rogiers inzetten voor K2 zoekt K3. Een show die anders ongetwijfeld naar Destadsbader had gegaan. Met Aaron verzekert VTM zich van een nieuw schermgezicht, maar verdwijnt Sean Dhondt wel van het toneel. Zou is er momenteel geen nieuw programma bekend waarin hij een rol speelt.

  De opnames van The Voice van Vlaanderen zijn momenteel volop aan de gang. De uitzenddatum wordt later bekendgemaakt.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer