More

  © VTM

  ‘The Voice Kids’ zijn vanaf 4 september terug op VTM met halve finale

  -

  Het huidig seizoen van ‘The Voice Kids’ werd door het coronavirus abrupt beëindigd. Vanaf vrijdag 4 september hernemen de kleine talenten opnieuw de wedstrijd op VTM. 

  16 talenten wisten eind maart een plekje te verzilveren in de halve finale van ‘The Voice Kids’. De coronacrisis stelde het geduld van deelnemers op de proef, maar vanaf 4 september zijn ze opnieuw op het scherm voor het laatste deel van de wedstrijd. Samen met hun coaches Laura Tesoro, Sean Dhondt, Gers Pardoel en K3 hebben de halve finalisten een act in elkaar gestoken die hen hopelijk één van de 8 plekjes in de grote finale van The Voice Kids oplevert.

  Enkele veranderingen

  Aandachtige kijkers zullen enkele veranderen in de afleveringen opmerken. Zo zitten de dames van K3 niet langer in één grote draaistoel. Ze zullen om beurt plaatsnemen in de draaistoel om hun gezamenlijke keuze bekend te maken. Het resultaat van hun performance krijgen de kids te horen in het bijzijn van hun familie, die in de plaats van de coaches klaarstaan voor een vreugdedans of troostende knuffel.

  De lockdown had ook een duidelijk voordeel voor de kandidaten. “Ik denk dat onze kandidaten heel veel geoefend hebben, want ze hadden niets anders te doen”, lacht Laura Tesoro. “Ze hebben zich helemaal gesmeten op hun nummer voor de halve finale en dat werpt zeker zijn vruchten af.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie