More

  The Voice Kids 2022: Laatste Blind Audition nu vrijdag op VTM

  © VTM

  The Voice Kids 2022: Laatste Blind Audition nu vrijdag op VTM

  -

  Het is vanavond tijd voor alweer de laatste Blind Auditions van dit seizoen The Voice Kids. Voor vele kandidaten wordt het spannend, want er zijn nog maar enkele plekjes vrij. Volgende week vrijdag is het tijd voor de Knock-Outs.

  Coaches Duncan Laurence, Laura Tesoro, K3 en Metejoor zetten vanavond hun beste beentje voor om de laatste talentjes in de vijfde Blind Auditions binnen te halen. “Iedereen weet nu heel goed wat hij wil en het zijn de laatste plaatsjes dus het begint steeds spannender te worden. We gaan nog meer moeten vechten denk ik. Ikzelf ben nog op zoek naar een echte powerstem”, vertelt Laura. Vooral coach Duncan zal heel goed moeten wikken en wegen: “Ik mag nog maar één kandidaat meenemen, dat is wel lastig!”

  Vanavond neemt onder meer Lise (13 uit Wuustwezel) deel. Ze is gek op dansen, shoppen en fashion. Co-presentator Maksim verrast haar met een ticket voor de Blind Auditions. Vooral Metejoor wordt erg geraakt door haar nummerkeuze Say You Won’t Let Go van James Arthur. De song heeft een persoonlijke betekenis voor Metejoor: Ik heb één van mijn beste vrienden verloren en ik heb een cover voor hem gemaakt op deze song”, klinkt het.

  Bij Jools (14 uit Aartselaar) is muziek met de paplepel ingegeven. “Mijn papa is dj MC Six. Hij rapt en beatboxt en heeft al op Pukkelpop gestaan. Dat is eigenlijk wel super cool. Hij zegt altijd: just have fun, dat is het enige wat telt.” Kan ze de coaches overtuigen met haar versie van Let It Go van James Bay?

  Ook deze talenten zie je vanavond

  • Romy (13, Brasschaat) wil beroemd worden en actrice worden. Ze kiest vanavond voor Fame van Irene Cara.
  • Eloïse (10, Zedelgem) is naast zangeres ook een zeemeermin. Ze doet namelijk aan zeemeerminzwemmen. Vanavond zingt ze Darkside van Alan Walker.
  • Elise (12, Brasschaat) is een echte ster. Ze is gek op dansen, zingen en acteren. Ze zal No Time To Die van Billie Eilish zingen.
  • Lars (10, Herselt) is een echt podiumbeest. Hij speelde mee in de musical 40-45 van Studio 100 en staat super graag op het podium. Nu vrijdag waagt hij zijn kans met Best Friends van Unity.
  • Lara (14, Kinrooi) heeft een eigen rockbandje. Ze brengt vanavond R U Mine van Arctic Monkeys.
  • Elianice (14, Relegem) doet auditie in een outfit die door haar mama gemaakt werd. Ze brengt Missed van Ella Henderson.
  • Juliette (12, Assebroek) zit in de zeescouts en gaat dan ook vaak zeilen en roeien. Bovendien speelt ze piano en dat toont ze vrijdag op Warrior van Demi Lovato.
  • Abigail (13, Idegem) wil kapster worden en helpt soms eens in het kapsalon waar haar mama werkt. An Lemmens komt undercover op bezoek en heeft goed nieuws. Met I Wanna Dance With Somebody neemt ze deel aan de Blind Auditions.
  • Fleur (14, Oelegem) kan zingen en kleren ontwerpen. Dat doet ze niet alleen voor mensen, maar ook voor haar katten. “Choco vindt het leuk. Ik heb een matching topje gemaakt dat ik zal dragen tijdens mijn auditie”, lacht ze. Ze zal When The Party’s Over van Billie Eilish zingen.
  • Basten (10, Oostrozebeke) wil al sinds het tweede leerjaar meedoen aan The Voice Kids. Hopelijk eindigt zijn deelname niet in een teleurstelling. Hij zal Natural van Imagine Dragons brengen.
  • Lola (13, Nieuwmunster) kiest vrijdag voor Hit The Road Jack van Ray Charles. Dat is het eerste nummer dat ze volledig op de piano kon spelen.
  © VTM
  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer