More

  The Voice Kids 2022: Dit mag je verwachten in de tweede aflevering

  -

  Vanavond kan je op VTM kijken naar de tweede aflevering van The Voice Kids 2022. Dit mag je verwachten in de tweede Blind Audition.

  Er zijn dit jaar twee nieuwe coaches te zien in The Voice Kids. Zo vervangen Metejoor en Duncan Laurence ex-coaches Gers Pardoel en Sean Dhondt. Ook team K3 ziet er met het nieuwe K3-lid Julia net wat anders uit. Laura Tesoro blijft als enige coach trouw op post. Ook bij de presentatoren wisselt er wat. Zo zal niet Sieg De Doncker, maar wel Maksim Stojanac de kids bijstaan.

  In de eerste Blind Audition ging Duncan Laurence met een heleboel talent lopen. Vanavond drijven de coaches de spanning op door gebruik te maken van de block-knop. “Vorige week was het Duncan zijn week maar nu is het wel goed geweest. Hij heeft al heel wat goede kandidaten in zijn team. Nu is het aan de girls!”, lacht Laura. “De strategie is: blocken op het juiste moment en de andere coaches een toontje lager laten zingen”, lachen Marthe, Julia en Hanne van K3.

  © VTM

  Al gaan de coaches nog verder. Metejoor heeft zelf een knotsgek voorstel: “Moet ik een koprol doen of een salto? Ik ga all the way om jou te overtuigen.” En spannen de ladies openlijk samen. “K3 gaat je echt niet in een glitterkleedje steken, dat is een misvatting. Ik heb ze hier al drie seizoenen bezig gezien en ze doen het fantastisch. Allez, niet dat ik partij kies”, lacht Laura die geblockt werd door Metejoor.

  Noor uit Deinze

  Vanavond zien we onder meer Noor (14 jaar, Deinze). Haar voorliefde voor 80’s muziek kreeg ze mee van haar papa die muzikant is bij de oer-Gentse band Biezebaaze. “Ik ging altijd mee naar zijn optredens en na een tijdje mocht ik meedoen met zijn bekendste liedje ‘Loetsebollekezoetse’.” En dat willen de coaches zelf wel eens horen… Noor en papa Kurt brengen het nummer samen en zorgen voor een hartverwarmend ‘papa-dochtermoment’.

  Dit zingen de kandidaten vanavond

  • Samuel (12, Gent) is gek op surfen, skiën, schaken en muziek. Hij zingt vanavond Falling van zijn grote idool Harry Styles.
  • Tweeling Lena & Sien (10, Wervik) zijn grote fan van Metejoor. Ze zingen vanavond De Roos van Ann Christy.
  • Lena (14, Maasmechelen) werd door haar vriendinnen ingeschreven. Ze koos voor Somebody New van Sophia James.
  • Elise (8, Wingene) schrikt zich rot tijdens de show van Daens wanneer ze door Maksim verrast wordt. Op het podium kiest ze voor Vuurwerk van CAMILLE.
  • Naomi (13, Zaventem) houdt van boksen en muziek. Voor haar auditie brengt ze het powernummer Angels Like You van Miley Cyrus.
  • Ayco (11, Ekeren) houdt van coole dingen en wil zijn wie ze is. Ze verrast de coaches met Another Love van Tom Odell.
  • Emma (13, Kapellen) krijgt haar Blind Auditions-ticket uit handen van Maksim nadat die haar gaat verrassen in de donutwinkel. Ze gaat vanavond Back To Friends van Lauren Spencer-Smith zingen.
  • Mia (11, Brasschaat) is verzot op muziek. Ze zal True Colors van Cindy Lauper opdragen aan haar overleden vriend Robin.
  • Gloria (14, Berchem) leent al eens graag kledij uit de kast van haar papa. Ook vanavond doet ze dat. Ze zingt Heather van Conan Gray.
  • Nooni (11, Vlissegem) zingt de hele dag door alsof ze in een musical leeft. Ze brengt tijdens haar auditie Ik Hou Van Jou van Dana Winner.
  • Anne-Catherine (14, Maasmechelen) heeft twee passies: dieren en muziek. Ze zingt vanavond I Can’t Make You Love Me van Bonnie Raitt.

  The Voice Kids, vanavond om 20u35 op VTM.

  Meer Must Discover?

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie