More

  ‘The Voice Kids’ 2022: Dit mag je vanavond verwachten

  © VTM

  ‘The Voice Kids’ 2022: Dit mag je vanavond verwachten

  -

  Het is weer vrijdag, dat betekent een nieuwe aflevering van The Voice Kids! In de vierde Blind Auditions is ook nu talent verzekerd. Dit mag je vanavond verwachten.

  Vanavond is het weer uitkijken naar een nieuwe aflevering van The Voice Kids. De 13-jarige Amina uit Serinchamps zorgt vanavond voor kippenvel dankzij de mash-up van Frans en Engels in Coup De Soleil & The Look You Give That Guy. Het jonge talent blaast alle coaches omver en laat iedereen met een open mond achter. “Ik heb dit nog nooit in mijn leven gehoord, echt prachtig”, zegt Duncan Laurence. En ook coach Laura Tesoro is weggeblazen door haar stem: “Dit is mijn vierde seizoen en ik heb nog nooit een stem zoals de jouwe horen passeren. Al het haar op mijn lichaam ging rechtstaan en ik kreeg rillingen. Dit was fantastisch!” Welke coach haalt dit mini-maxitalent binnen?

  Ook de 12-jarige Eldiona uit Turnhout neemt nu vrijdag deel. Ze stond nooit eerder op een podium en krijgt door de stress geen noot juist gezongen. Spelen de zenuwen haar parten of kan ze zich herpakken met het nummer Everytime I Cry van Ava Max?

  Dit zingen de andere kandidaten

  • Finn (14, Sint-Niklaas) wil later voor een televisie carrière gaan. Hij heeft ooit voor Karrewiet de koning mogen interviewen en vanavond zorgt hij voor een feestje met Je Veux van ZAZ.
  • Solara (10, Nieuwerkerken) houdt van zingen, dansen en waterballet. Ze kiest voor Alles Komt Goed van Jaap Reesema.
  • Jits (11, Schaarbeek) is gek op zingen en boogschieten. Het talent heeft ze geërfd van haar opa, dat is de bekende bandoneonspeler Alfredo Marcucci van nummers als Guantanamera en La Bamba. Ze doet auditie met de klassieker Waterloo van ABBA.
  • Renée (13, Brasschaat) komt naar The Voice Kids om ervaring op te doen en een eigen zangcarrière te lanceren. Ze zingt The Best Is Yet To Come van Novastar.
  • Babs (14, Zolder) is gepassioneerd door zingen. Samen met haar zus en mama volgt ze een musicalopleiding. Babs heeft nog iets speciaals meegebracht voor de coaches: “Ik heb cupcakes bij die kunnen dienen als traktatie of als omkoopmiddel”, lacht ze samen met An Lemmens. Ze zingt Rasputin van Aurora.
  • Louis (13, Oostkamp) doet aan drummen, golfsurfen en zingen. Hij doet auditie met Ik Mis Je Zo van Will Tura.
  • is zot van zingen, golfsurfen en drummen. Dat laatste heeft hij geleerd van zijn papa en zang heeft hij ontdekt door zijn broer en zus. Hij doet auditie met Ik Mis Je Zo van Will Tura.
  • Nienke (14, Deinze) wordt door co-presentator Maksim verrast tijdens de dramales. “Ik had het zo hard niet verwacht, ik heb de hele tijd met mijn hand voor mijn mond gestaan!” Ze zal Tricky Thing van Jessy Martens and Band zingen.
  • Jinthe (12, Melsele) zingt niet alleen, maar speel ook van jongs af aan saxofoon. Ze brengt Sound Of Silence van Disturbed.
  • Amelie (13, Evergem) is gek op zingen, maar ook op de bioscoop. Tijdens een filmbezoek duikt An Lemmens plots op met een ticket voor de Blind Auditions. Ze waagt zich aan Hey, Soul Sister van Train.
  • houdt van zingen maar ook van de bioscoop. Tijdens een filmbezoekje wordt ze door niemand minder dan An Lemmens verrast met een ticket voor de Blind Auditions. Ze waagt haar kans met Hey, Soul Sister van Train.
  • Gaëlle (14, Ieper) wil ontdekken wat ze nog allemaal kan bijleren. Ze zingt het mooie Yellow van Coldplay.
  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer