More

  The Voice Kids 2022: alles wat je moeten over het nieuwe seizoen

  © VTM

  The Voice Kids 2022: alles wat je moeten over het nieuwe seizoen

  -

  Vanaf dit weekend kan je kijken naar The Voice Kids. Het programma pakt uit met een nieuwe co-presentator en twee nieuwe coaches. 

  Nu The Masked Singer afgelopen is, keert The Voice Kids weer terug naar het scherm. Een heleboel jong talent meldde zich de voorbije maanden aan om hun talent aan de wereld te tonen. Ook dit jaar krijgen ze daarvoor de hulp van vier geweldige coaches. Er schitteren twee nieuwe coaches in het team: Metejoor en de Nederlandse Eurosong-winnaar Duncan Laurence. Ook K3 – met Julia – en Laura Tesoro zijn te zien in het nieuwe seizoen van The Voice Kids. Dat betekent dus ook dat ex-coaches Gers Pardoel en Sean Dhondt niet meer te zien zullen zijn.

  Ook bij de presentatoren wordt er een wissel doorgevoerd. Zo krijgt rots in de branding An Lemmens voortaan gezelschap van Maksim Stojanac, die ken je als acteur bij #LikeMe. Eerder werd die rol ingevuld door Sieg De Doncker. Het zal voor Maksim de eerste presentatieopdracht zijn bij VTM. Hij zal de kids vlak voor hun show begeleiden en dat doet hij op een wel erg bijzondere manier: in de botsauto’s op de kermis. “Er zijn heel veel kinderen die stress hebben dus ik ga ze ontstressen in de botsauto’s en een babbeltje met hen slaan”, lacht hij. Bovendien zal hij ook een heleboel tickets overhandigen voor de Blind Auditions. Zo verrast hij onder meer Sofian in een donutwinkel.

  Dit mag je verwachten in de eerste aflevering

  De eerste Blind Audition is nu vrijdag 25 maart om 20u35 te zien op VTM. Daarin trekken de coaches de show op gang met hun eigen versie van Blinding Lights van The Weeknd. Er komen deze vrijdag een heleboel kids langs. Hieronder kan je lezen wat ze zullen zingen.

  • Juliette (9, Haacht) danst en zingt de hele dag door. Ze wilt namelijk beroemd worden. Vrijdag brengt ze jazznummer Your Heart Is As Black As Night van Melody Gardot.
  • Jan Alexander (12, Gent) heeft iemand met talent in de familie. Want zijn zus Katarina won in 2017 The Voice Kids. Jan Alexander gaat niet zingen, maar wel rappen en kiest voor Juicy van The Notorious B.I.G.
  • is de broer van Katarina die in 2017 The Voice Kids won. Hij gaat niet zingen, maar rappen en brengt het nummer Juicy van The Notorious B.I.G. “Ik vind dat ik geschiedenis schrijf want ik ben eigenlijk de eerste rapper in The Voice Kids!” 
  • Cara (14, Heusden-Zolder) krijgt op school een bezoekje van Maksim. Ze zal Like My Father van Jax zingen.
  • Zusjes Nine & Lune (11 en 13, Pepingen) rijden graag al zingend mee met de tractor. Ze zijn enorme fan van Metejoor en zingen dan ook zijn hit 1 op Een Miljoen.
  • Sofian (14, Oostakker) krijgt tijdens het shoppen zijn ticket voor de Blind Auditions. Hij wil de pesters van vroeger tonen wat hij in zijn mars heeft. Hij kiest voor Anyone van Demi Lovato.
  • Marie-Émilie (12, Genval) gaat met Piece of My Heart van Janis Joplin, Big Brother & The Holding Company voor een verrassend nummer.
  • Isis Lilja (14, Schoten) komt uit een muzikale familie. Ze kan onder meer saxofoon zingen. Ze kiest voor My Future van Billie Eilish.
  • Joandel (13, Willebroek) is gek op muziek, zingen dansen en basebal. Hij kiest voor Chameleon van Michela. Dat kent coach Duncan van op het Eurovisiesongfestival.
  • Marit (9, Brugge) gaat voor de klassieker Altijd Heb Ik Je Lief van Clouseau.
  • Floris (14, Sint-Pauwels) waagt zich opnieuw aan The Voice Kids. Hij nam eerder al deel, maar kiest nu voor Don’t Look Back in Anger van Oasis.
  • Maïté (14, Dergneau) wil tonen dat je emoties kan uiten in muziek. Ze draagt Heal van Tom Odell op aan haar overleden mama.
  © VTM
  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer