‘The Team 2’: tweede seizoen fictiereeks vanaf 4 november te zien op VTM

© VTM

© VTM

Binnenkort verschijnt op VTM het tweede seizoen van fictiereeks ‘The Team’. Vanaf maandag 4 november verschijnt de serie over grensoverschrijdende misdaad weer op ons scherm. Actrice Lynn Van Royen speelt een hoofdrol.

‘The Team 2’ is het vervolg op het succesvolle eerste seizoen dat  in 2015-2016 bij VTM te zien was. Binnen Europa keken meer dan 10 miljoen mensen naar The Team I, verspreid over 10 zenders in 10 landen. Na lang wachten is het tweede seizoen vanaf november te zien.

Lynn Van Royen (Beau Séjour, Spitsbroers, De Luizenmoeder) speelt één van de drie hoofdrollen in het tweede seizoen van ‘The Team’, de serie over speurders die over de grenzen heen een misdaad met internationale vertakkingen proberen op te lossen. Een web van intriges dat van de Syrische woestijn leidt naar de straten van het Brusselse Molenbeek. Bijna de helft van de draaidagen van The Team 2 waren in ons land.

Denemarken, Duitsland en België 

© VTM

Een zevenvoudige moord in een pension in de Deense moerasgebieden brengt een team van onderzoekers uit Denemarken, Duitsland en België samen. Wat eerst lijkt op een terreurdaad leidt de rechercheurs al snel naar de internationale kunsthandel en een breed uitgesponnen netwerk van vluchtelingen.

Lynn speelt de Belgische Paula Liekens, die met haar methodische en haast wiskundige aanpak een hoge functie heeft bij de Belgische geheime dienst. Paula moet samenwerken met de ambitieuze Deense politiecommissaris Nelly Winther (Marie Bach Hansen, bekend van The Legacy) en de Duitser Gregor Weiss, hoofd van de afdeling Mensenhandel bij de Hamburgse politie (Jürgen Vogel uit o.a. Tatort). Met zijn drieën vormen ze dus het nieuwe JIT, het zogenaamde Joint Investigation Team.

Nieuwe thrillerreeks met Lynn Van Royen vanaf maandag 4 november om 21.50 bij VTM

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in