More

  The Rolling Stones tour 2022 komt naar België: op 11 juli in het Koning Boudewijnstadion

  Advertentie

  -

  The Rolling Stones komen na acht jaar opnieuw naar België. Ze stranden tijdens hun Europese tournee op 11 juli in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. 

  Zaterdag werd de VRT-toren belicht met het opschrift Start Me Up met daaronder het legendarische logo van de band. Na verschillende geruchten en hints op hun sociale media, bevestigen The Rolling Stones hun Europese tournee. Brussel behoort tot een van de dertien steden waar de band halt houdt. De laatste keer dat de band in ons land speelde was in 2014, toen op festival TW Classics.

   

  Dit bericht op Instagram bekijken

   

  Een bericht gedeeld door Studio Brussel (@stubru)

  60 jaar bestaan

  The Rolling Stones vieren dit jaar hun 60-jarig bestaan met hun tournee SIXTY. Het wordt de eerste keer dat de band optreedt zonder drummer Charlie Watts. Hij overleed vorige zomer op 80-jarige leeftijd. Steve Jordan vervangt hem. Ook de andere leden worden er niet jonger op. De zanger Mick Jagger en gitarist Keith Richards zijn beide 78 jaar. De andere gitarist Ronnie Wood is 75 jaar. Toch speelt leeftijd geen rol. Naast de tournee zijn er ook geruchten van een nieuwe plaat.

   

  Dit bericht op Instagram bekijken

   

  Een bericht gedeeld door The Rolling Stones (@therollingstones)

  Wie The Rollings Stones wil zien, kan vrijdag 18 maart om 9 uur klaar zitten voor de ticketverkoop via ticketmaster.be (aff.).

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer