More

  © Graham MacIndoe 

  The National komt naar Best Kept Secret 2021

  -

  Goed nieuws voor fans van The National. Zij komen volgend jaar opnieuw naar het Nederlandse Best Kept Secret 2021. De volledige line-up voor 2021 volgt aanstaande vrijdag. 

  The National is bevestigd als tweede headliner van Best Kept Secret 2021. De band sluit op vrijdag 11 juni 2021 het hoofdpodium van het festival af. The National stond oorspronkelijk geboekt voor de editie van dit jaar, die is uitgesteld vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus. “The National zijn en blijven ons trouw, ook zij komen volgend jaar alsnog naar Best Kept Secret”, zegt festivaldirecteur Maurits Westerik. Hij vult aan: “De muziek van The National is de ultieme soundtrack in eenzame tijden en biedt hoop voor een betere toekomst samen!”  

  Volledige line-up volgende vrijdag

  Eerder maakte de organisatie de komst van The Strokes op zaterdag 12 juni 2021 bekend. Op vrijdag 12 juni aanstaande wordt de line-up voor 2021 bekendgemaakt, op zaterdag 13 juni om 10:00 gaan de nog beschikbare tickets voor volgend jaar in de verkoop. Alle tickets die reeds gekocht zijn voor de 2020-editie blijven geldig voor volgend jaar. 

  Kaartkopers hebben inmiddels bericht ontvangen over hun ticketopties. Zij hebben de kans de bekendmaking van de line-up af te wachten vóór zij hoeven te beslissen of zij hun ticket al dan niet houden. Net als andere Nederlandse festivalorganisatoren en de rest van de culturele sector sluit Friendly Fire, de organisator van Best Kept Secret, zich aan bij het initiatief ‘Bewaar je ticket, geniet later’.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie