More

  ‘The Matrix 4’ brengt 180.000 teasers uit: morgen verschijnt trailer

  Advertentie

  -

  Ben je benieuwd naar hoe The Matrix Resurrections er zal uitzien? Filmstudio Warner Bros. lanceert een website met 180.000 (!) verschillende teasers. Morgen, donderdag, verschijnt de trailer van de film. 

  Met nog ruim drie maand te gaan tot de release van de vierde film uit The Matrix-franchise trakteren de makers ons op een heleboel teasers. Op de website www.thechoiseisyours.whatisthematrix.com staan 180.000 verschillende variaties van de teasers. Wie naar de website surft moet eerst op een rode of blauwe pil klikken, waarna een video start. In de video krijg je verschillende korte fragmenten te zien, die zo kort zijn  dat je amper alle gebeurtenissen kan bevatten.

  Samen met de onthulling van de teasers, komen we ook te weten dat morgen de trailer van de film online verschijnt. Dat zal op donderdag om 15 uur (Belgische tijd) zijn.

  The Matrix Resurrections is het vervolg op The Matrix Revolutions, dat in 2003 uitkwam. De eerste The Matrix-film dateert van 1999. Keanu Reeves herneemt zijn rol als Neo. Ook Carrie-Anne Moss en Jade Pinkett Smith keren terug. Nieuwe rollen zijn weggelegd voor onder meer Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, The Trial of the Chicago 7), Jessica Henwick (Game of Thrones) en Jonathan Groff (Glee, Mindhunter).

  In tegenstelling tot de vorige films keert Lilly Wachowski niet terug als co-regisseur. Lana Wachowski herneemt wel haar rol als regisseur. The Matrix Resurrections verschijnt op 22 december 2021 in de bioscoop.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer