More

  The Masked Singer. Wie zijn het? Dit zijn onze hoofdverdachten (en wie is Suikerspin?)

  Advertentie
  Advertentie

  -

  Vanavond is het tijd voor de derde aflevering van ‘The Masked Singer’. Ook vanavond duikt er een nieuw figuur op: Suikerspin. Hoe zij klinkt, dat weten we nog niet. We sommen onze andere hoofdverdachten op en doen een voorzichtige voorspelling over de ware identiteit van Suikerspin.

  Zeemeermin = 95% zeker Kathleen Aerts

  Voor haar allereerste optreden koos Zeemeermin voor ‘A Million Dreams’ van P!nk. Jurylid Karen Damen was vanaf de eerste seconde overtuigd dat haar K3-collega Kathleen Aerts onder masker verscholen zat. In één van de hints zei Zeemeermin: “Ik verschuil me al jaren diep in de zee, maar voor The Masked Singer kom ik met plezier boven water.” Zo woont Kathleen Aerts al jaren in Zuid-Afrika en is ze uiteraard al jaren uit de spotlights verdwenen. Wij zijn er ook zeker van: dit is zonder twijfel Kathleen Aerts. Vanavond zingt ze ‘Physical’ van Dua Lipa.

  Aap = 85% zeker Ruth Beeckmans

  Aap zong in de eerste aflevering ‘Old Town Road’ van Lil Nas X ft. Billy Ray Cyrus, in de tweede aflevering kregen we popklassieker ‘Baby One More Time’ van Britney Spears te horen. Afgaand op de stem blijven we overtuigd van ons eerste vermoeden: actrice Ruth Beeckmans is Aap. Al konden we de tips nog niet aan Ruth linken. Vanavond kiest Ruth, excuseer Aap, voor ‘Shallow’ van Lady Gaga & Bradley Cooper.

  Koningin = 70% Sandra Kim

  Een echte Queen is ze. Afgelopen week koos ze voor ‘Unstoppable’ van Sia, ditmaal zong ze ‘Don’t Start Now’ van Dua Lipa. Opnieuw viel haar sterke stem op, zo gaat het ongetwijfeld om een professionele zangeres. In het aankondigingsfilmpje kon ze haar Frans ‘r’ opnieuw niet verbergen. Jurylid Karen Damen verdenkt dan ook Sandra Kim en dat doen wij ook. Mochten we toch fout zijn, dan gokken we op Kate Ryan. Vanavond zingt ze ‘Writings On The Wall’ van Sam Smith.

  Duiveltje = 60% zeker Christoff

  Hij koos voor ‘I’ll Be There For You’ van The Rembrandts, maar wie zit er echt onder het masker? Op sociale media denken een heleboel mensen aan Davy Gillis van De Romeo’s of ‘Buurtpolitie’-acteur Andy Peelman, maar herkennen de stem van charmezanger Christoff. In de hints vorige week verwees hij ook naar zijn zeven zonden, wat niet toevallig een song is van Christoff. Vanavond zingt Duiveltje ‘Youngblood’ van 5 Seconds Of Summer.

  Duiker = 60% Giovanni Kemper

  Duiker koos vrijdagavond voor ‘Treat You Better’ van Shawn Mendes. Het was opnieuw een veeleisende song, waardoor we vermoeden dat Duiker een zanger is. Afgelopen week dachten we nog aan Stan Van Samang, maar deze week zetten we ons geld in op Giovanni Kemper. Zo zagen we in het aankondigingsfilmpje Indonesië vernoemd worden. Toeval of niet: Gio is half-Indonesisch en in ‘Steracteur Sterartiest’ bewees hij al dat hij kan zingen. Duiker zingt vanavond een klassieker: ‘Livin’ On A Prayer’ van Bon Jovi.

  Otter = 30% Sam Bettens

  Afgelopen week koos Otter voor ‘Bad Guy’ van Billie Eilish, deze week koos het mysterieuze figuur voor ‘When Doves Cry’ van Prince. We krijgen de stem van Otter daardoor beter te horen en durven voorzichtig te kiezen voor Sam Bettens. Otter zal vanavond ‘Feeling Good’ in de versie van Michael Bublé zingen.

  Wolf = 10% zekerheid James Cooke

  De Wolf bleek vorige week het moeilijkst te ontmaskeren en dat blijft ook deze week zo. Afgelopen week twijfelden we nog tussen acteur Jan Schepens en James Cooke. Deze week zijn we meer geneigd om voor James te kiezen. Jurylid Jens Dendoncker dacht aan acteur Vincent Banić. Eén van de hints leek dan ook te verwijzen naar het koken. Niet toevallig is Banić eigenaar van een restaurant in Antwerpen. De stem van Vincent erin herkennen doen we (nog) niet, dus houden we het voorlopig op James. Hij kiest vanavond voor ‘Man I Feel Like A Woman’ van Shania Twain.

  Suikerspin = ???

  Suikerspin die krijgen we vanavond voor het eerst te zien. Al gaf VTM wel al enkele beelden vrij. Het vermoeden is dat het om iemand jong gaat. Zonder de stem te horen zetten we ons geld in op VTM-gezicht Laura Tesoro of Eline De Munck. Suikerspin zal vanavond ‘Good As Hell’ van Lizzo zingen. 

  ‘The Masked Singer’ vanavond om 20.40 op VTM.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie