More

  The Masked Singer 2022: Meteen twee nieuwe personages in vierde aflevering

  © VTM

  The Masked Singer 2022: Meteen twee nieuwe personages in vierde aflevering

  -

  Afgelopen week moest Cycloop The Masked Singer verlaten, maar gelukkig staan er in de vierde aflevering niet één, maar twee nieuwe personages klaar.

  Na de onthulling van Erik Van Looy was het afgelopen vrijdag tijd voor de exit van een ander personage in The Masked Singer. De mysterieuze, maar schattige cycloop kon het studio- en thuispubliek het minst overtuigen en trok aan het kortste eind. Niemand minder dan comedian Bart Cannaerts bleek al drie shows lang in het pak te zitten.

  Al sinds de start van het programma weten we dat er vier nieuwe figuren de originele personages zullen vervoegen in de show. Na de introductie van Schorpioen en Flamme Fatale zijn er dus nog twee plekjes vrij. Deze vrijdag schakelt The Masked Singer in een stroomversnelling, want het programma introduceert in een klap meteen twee personages: IJskoning en Konijn.

  © VTM

  Dit schrijft VTM over de twee nieuwe personages:

  “Na het coole Konijn maakt dus ook de koele IJskoning vrijdag zijn intrede in The Masked Singer. Daarmee zijn alle Masked Singers van dit tweede seizoen bekend. IJskoning woont in zijn eigen, betoverde wereld. Met zijn rijzige gestalte imponeert hij iedereen. IJskoning heeft het altijd koud, in zijn koele vervallen kerk. Maar ook hij is uiteindelijk gewoon op zoek naar wat warmte.”

  En zit zegt IJskoning zelf: “Aan allen die gekomen zijn, proficiat. Uw IJskoning spreekt u fris en monter toe. Ik voel me een beetje merkwaardig, alsof ik net ontwaak uit een diepe winterslaap. Ondanks mijn koude inborst wil ik hier toch het mooie weer maken. Ik hou van de winterse zon in mijn ogen. Misschien begeef ik me op glad ijs. Maar dat ben ik ondertussen wel gewend. Daardoor hoef ik niet te vrezen voor een uitschuiver. Obstakels op mijn pad glijd ik gewoon voorbij. Dat gaat hopelijk allemaal gladjes. Ik zal niet door het ijs zakken.”

  Konijn is living the life. Hij/zij houdt van blingbling en luxe. Konijn sluit deals in donkere steegjes om te kunnen leven als een echte king of queen. Konijn is een beetje een badass maar everybody loves him/her!

  Ey, ey, ey! Dit is Ko-to-the-nijn, aka Konijn”, opent het statement van Konijn. “Ik hiphop hier met de juiste stijl het toneel op en ben honderd procent gereed om erin te springen. Ik hoor graag bij de club. En hoor tot een hechte familie. Maar je zal zien dat ik ook alleen kan scoren. Yow, ik ben overduidelijk geen angsthaas. Daarvoor ben ik veel te brutaal. Als ik wat rond snuffel kan ik het angstzweet van de anderen al ruiken. Dus bring it on!

  © VTM

  Per drie

  Door de twee nieuwe figuren bestaat de groep nu uit negen kostuums. Daardoor zullen de personages deze keer duels aangaan per drie. Er is daardoor slechts één zanger per trio zeker van een plek in de volgende show.

  De masked singers zullen deze vrijdag opnieuw een heleboel hits zingen. Zo gaat Konijn voor DJ Got Us Fallin’ In Love van Usher. Miss Poes kiest voor het emotionele No Time To Die van Billie Eilish. Edelhert waagt zich aan Million Reasons van Lady Gaga. IJskoning trapt zijn eerste show af met Before You Go van Lewis Capaldi, terwijl Flamme Fatale kiest voor Sway van Michael Bublé. Ridder zingt vrijdagavond Wonder van Shawn Mendes. De Robots kiezen voor Promiscuous van Nelly Furtado. Schorpioen zal Girls Like Us van Zoe Wees zingen. Papegaai gaat deze keer voor Hot Stuff van Kygo & Donna Summer.

  Deze week bestaat het jurypanel uit Jens Dendoncker, Karen Damen, Kevin Janssens en een mystery speurder.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer