More

  The Masked Singer 2022: Kijkers ontmaskeren Miss Poes

  Beeld: aflevering 7 'The Masked Singer' © VTM

  The Masked Singer 2022: Kijkers ontmaskeren Miss Poes

  -

  Stilaan loopt ook het tweede seizoen van The Masked Singer op zijn einde. Er blijven nu nog vijf deelnemers over. Opmerkzame kijkers hebben – met grote zekerheid – de identiteit van Miss Poes ontdekt.

  Na de exit van Flamme Fatale – Tine Embrechts – in The Masked Singer blijven nog vijf kandidaten over: dat zijn Konijn, IJskoning, Ridder, Schorpioen en Miss Poes. In ons meest recente verdachtenlijstje twijfelden we nog over de identiteit van de enkele kandidaten. Al hebben opmerkzame kijkers nu ook Miss Poes met grote zekerheid ontmaskerd.

  Geboortedatum Pommelien Thijs

  Zo was in de aflevering van afgelopen vrijdag te zien dat Miss Poes een vliegtuigticket in handen. Daarop was een opmerkelijke datum te zien: 4 april 2001. Na wat online speurwerk kwamen kijkers uit bij een match met de geboortedatum van zangeres Pommelien Thijs. En zo is er alweer een Masked Singer ontmaskerd.

  Eerder merkten kijkers het getal 201917483 op in het filmpje van Konijn. Dat cijfer zou verwijzen naar het aantal voorkeursstemmen dat Vooruit-voorzitter Conner Rousseau in 2019 haalde. Benieuwd naar onze verdachten? Check het hier.

  Volgens sommige kijkers maakt VTM de tips te gemakkelijk.

  Lees ook: Beste tech deals (onder 150 euro) die je in huis moet halen

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie