More

  The Masked Singer 2022: Dit zie je in de tweede aflevering

  © VTM

  The Masked Singer 2022: Dit zie je in de tweede aflevering

  -

  Nadat niemand minder dan tennisster Yanina Wickmayer Roos bleek te zijn, duikt deze week een nieuw figuur op in The Masked Singer. Durf jij gokken wie Flamme Fatale is?

  Het tweede seizoen van The Masked Singer wordt opnieuw massaal bekeken. Zo maakte VTM bekend dat maar liefst 1,9 miljoen kijkers de eerste show van het nieuwe seizoen zagen. Afgelopen week hoorden we voor het eerst de stemmen van de figuren en ook deze week gaat het raden verder. Wij hebben alvast onze hoofdverdachten op deze pagina samengevat.

  Nieuwe Flamme Fatale

  De komende afleveringen staan er nog een heleboel nieuwe Masked Singers op het programma, want in totaal zullen vier nieuwe kostuums de originele groep vervoegen. Vrijdag 21 januari maken we kennis met het eerste gloednieuwe kostuum. Zo duikt de intrigerende, sensuele en vurige Flamme Fatale op, die zal het opnemen tegen Ridder, Cycloop, Edelhert, Papegaai, Robots, Miss Poes en Radijsje.

  Vooraleer Flamme Fatale aan het zingen slaat, geeft VTM nog een eerste quote vrij. Mogelijk zit die boordevol tips: “Bonjour, ik ben Flamme Fatale”, licht ze alvast een tipje van de sluier. “Ik brand van verlangen om aan The Masked Singer te beginnen. Want ik weet van wanten. Maar ik ben wel een beetje nerveus. Ik sta hier met een bang hartje. Dat is niet erg, elk vuur begint met een voorzichtig vlammetje. Je moet het gewoon aanwakkeren. En dan ga ik de wereld rond. Eens mijn vonk overslaat ben ik niet meer te blussen. Ik steek iedereen aan met mijn enthousiasme. En ik doe jullie allemaal smelten.”

  Nadat we vorige week Kevin Janssens in de jury zagen, duiken deze week ook ervaringsdeskundigen Ruth Beeckmans en Andy Peelman op. Julie Van den Steen en Karen Damen tekenen ook present. Jens Dendoncker zal deze aflevering niet te zien zijn.

  Dit zingen de Masked Singers

  De acht Masked Singers wagen zich in de tweede aflevering aan een heleboel hits. Zo zingt Flamme Fatale Stop This Flame van Celeste. Robots wagen zich aan Cheap Thrills van Sia. Edelhert gaat voor Sorry van Justin Bieber. Met Every Little Thing She Does Is Magic van The Police gaat Cycloop voor een oudere song. Miss Poes gaat dan weer voor het hippe Drivers License van Oliva Rodrigo. Papegaai zal Watermelon Sugar van Harry Styles zingen. Radijsje kiest voor klassieker It’s Not Unusual van Tom Jones en tenslotte zal Ridder I’ll Never Love Again uit de film A Star Is Born zingen.

  © VTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer