More

  The Masked Singer 2022: dit mag je verwachten van de finale

  © VTM

  The Masked Singer 2022: dit mag je verwachten van de finale

  -

  Wie volgt Koningin – Sandra Kim – op als winnaar van The Masked Singer? We komen het vanavond te weten. Maar bovenal, wie zijn Konijn, Miss Poes en Ridder echt? Dit mag je verwachten tijdens de grote finale van The Masked Singer 2022.

  Het tweede seizoen van The Masked Singer was een ongezien succes voor VTM. Met maar liefst 1,9 miljoen kijkers is het programma een van de best bekeken shows ooit op de commerciële zender. Na vanavond is het opnieuw een jaartje wachten op een nieuw seizoen. Dat heeft VTM nog niet officieel aangekondigd, maar daar lijkt geen twijfel over te bestaan dankzij de uitstekende kijkcijfers. Het tweede seizoen zal alvast het laatste seizoen zijn met presentator Niels Destadsbader. Hij is voortaan te zien op Eén. Het derde seizoen zal vermoedelijk door Koen Wauters of Kürt Rogiers gepresenteerd worden.

  Wie wint The Masked Singer 2022?

  Donderdag zagen we in de benefietshow voor Oekraïne een exclusieve preview van de groepsact van vanavond en dat beloofde vuurwerk te geven. In de razend spannende finale worden de kijkers verwend met niet één, maar drie ontmaskeringen en krijgen ze het antwoord op de vraag: wie wint The Masked Singer 2022? “Het is als een nieuwe broek die je koopt en die een beetje te klein is, zo spannend is het vanavond”, aldus Niels Destadsbader.

  Voor Konijn is het alvast een eer om in de finale te staan: “Ik vind het echt compleet crazy dat ik in de finale sta. Ik voel mij een wit konijn tussen twee out of this world stemmen. Het was een challenge om te shinen als een gangsterkonijn, ik ben zo blij dat ik het publiek mee kreeg. Ik ben een tough konijn, maar ook wel fluffy. Voor mij is dit een escape from reality.”

  De jury © VTM

  Op groot scherm in Kinepolis

  De finale zal vanavond op groot scherm te zien zijn in Kinepolis Antwerpen. De drie finalisten openen de show spectaculair met Simply The Best van Tina Turner. Nadien treden de drie Masked Singers elk twee keer op. Eerst met een nieuwe song, vervolgens met een favoriet nummer uit de reeks. Daarna beslist het publiek in de studio en het digitale thuispubliek wie als eerste zijn of haar masker moet afnemen. De twee topfinalisten zingen nadien een final face off en die bepaalt wie de winnaar wordt.

  Konijn zingt vanavond Impossible van James Arthur en DJ Got Us Fallin’ In Love van Usher. Miss Poes kiest voor Listen van Beyoncé en Emotions van Mariah Carey. Ridder voert The Edge Of Glory van Lady Gaga en Alive van Sia uit op het podium.

  Comeback

  Het jurypanel zal in de finale bestaan uit alle juryleden: Jens Dendoncker, Ruth Beeckmans, Julie Van den Steen, Karen Damen, Kevin Janssens en Andy Peelman zullen allemaal te zien zijn. Bovendien verwelkomt het programma twee speciale gasten. Zo zullen Lize Feryn en Aster Nzeyimana nog één keer in het pak van de Robots kruipen. Ze zullen Rewrite The Stars van Anne-Marie & James Arthur zingen.

  © VTM

  Lees ook: Dit zijn onze verdachten in ‘The Masked Singer 2022’

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer