More

  The Kooks, Arsenal, Doe Maar, Suede, Zwangere Guy en Oekrainse Eurosong-inzending Go_A komen naar Crammerock 2021

  The Kooks, Arsenal, Doe Maar, Suede, Zwangere Guy en Oekrainse Eurosong-inzending Go_A komen naar Crammerock 2021

  -

  Er zal dit jaar een editie van Crammerock georganiseerd worden. De festivalorganisatie maakte zopas een deel van zijn line-up bekend. Het festival zal gebruik maken van het COVID Safe Ticket.

  Het zal dit jaar niet stil zijn in Stekene, want Crammerock gaat opnieuw voor twee dagen met veel live-muziek uit binnen- en buitenland. Het festival heeft een sterke affiche te pakken met een heleboel klinkende namen uit binnen- en buitenland. Onder meer Doe Maar, Suede, The Kooks, Arsenal, Tourist LeMC en Zwangere Guy zullen afzakken naar de festivalweide. Opvallende gast is Go_A, dat is de Oekraïense band die deelnam aan het Eurovisiesongfestival met het nummer Shum.

  Ook aangekondigd zijn Circa Waves, Compact Disk Dummies, De Mens, Equal Idiots, Jarreau Vandal, Portland, Whispering Sons, ADF Samski, Chuki Beats & Friends, Dikke, Glints, High Hi, Jonna Fraser, K1D, Ramkot en Tiewat.

  Ticketverkoop

  De ticketverkoop voor het festival gaat woensdag van start om 11 uur. Een dagticket zal 40,37 euro kosten. Een weekendticket kost 62,10 euro. Je zal ook kunnen kamperen op Crammerock en dat voor 15,53 euro. Het festival zal gebruik maken van het COVID Safe Ticket. Het is onbekend of ze zelf een testzone zullen voorzien op het festival.

  Tickets & info: Crammerock.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie