More

  The Killers ook op affiche Rock Werchter 2022

  The Killers ook op affiche Rock Werchter 2022

  -

  Rock Werchter gooit met nieuwe namen. Want na de aankondiging van Imagine Dragons, afgelopen week, voegen ze ditmaal The Killers toe aan de affiche voor 2022.

  Twee jaar lang was er geen reguliere editie van Rock Werchter, maar in 2022 keert het festival sterker terug dan ooit. Eerder dit jaar kondigde Werchter al een deel van de line-up aan. En de affiche belooft met namen zoals Pearl Jam, Metallica, Red Hot Chili Peppers en Imagine Dragons indrukwekkender dan ooit te worden. Vandaag kondigt de organisatie ook The Killers aan voor zondag 3 juli.

  De band rond Brandon Flowers, Ronnie Vannucci, Dave Keuning en Mark Stoermer debuteerde in 2004 met Hot Fuss en stond internationaal meteen in de kijker. Met legendarische hits zoals Mr. Brightside en Somebody Told Me belooft het een niet te missen show te worden. De band werkt momenteel aan een nieuw album – hun achtste al – en zullen naast Werchter ook op Mad Cool, INmusic, Hurricane en Southside Festival te zien zijn.

  De dagtickets voor vrijdag 1 juli zijn uitverkocht. Combitickets en dagtickets voor de andere festivaldagen zijn nog te koop via ticketmaster.be.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer